Την παραχώρηση για μια δεκαετία του κινηματοθέατρου Αλέξανδρος ζητά η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Β.Πατουλίδου

Την παραχώρηση για μια δεκαετία του κινηματοθέατρου Αλέξανδρος ζητά η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Β.Πατουλίδου Facebook Twitter
0

Την παραχώρηση για μια δεκαετία του κινηματοθέατρου "Αλέξανδρος", όπου πραγματοποιούνται εκδηλώσεις του Κέντρου Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ζητά η αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης.

Η αντιπεριφερειάρχης, Βούλα Πατουλίδου, είχε επαφές για το θέμα στο υπουργείο Εθνικής 'Αμυνας, δεδομένου ότι το κινηματοθέατρο είναι ιδιοκτησία του ταμείου που διαχειρίζεται την περιουσία του στρατού. Σε δηλώσεις της, στο περιθώριο της σημερινής συνεδρίασης της Μητροπολιτικής Επιτροπής Θεσσαλονίκης, επισήμανε ότι υπήρχε σύμβαση παραχώρησης του "Αλέξανδρου" στην Περιφέρεια για την περίοδο 2007-2017, ενώ σημείωσε ότι μετά την κίνηση των διαδικασιών για το θέμα, εξετάζεται πλέον η δυνατότητα εκ νέου παραχώρησής του, με την προϋπόθεση να ανακαινίσει το χώρο η Περιφέρεια και εκεί να συνεχίσουν να πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις του Κέντρου Πολιτισμού.

Σημειώνεται ότι η κ. Πατουλίδου επισκέφθηκε προ ημερών και το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, όπου έθεσε το ζήτημα της μονιμότερης ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Περιφέρειας με τα νησιά.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ