Θυελλώδεις άνεμοι: Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες - Απαγορευτικό απόπλου από Ραφήνα και Λαύριο

Θυελλώδεις άνεμοι: Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες - Απαγορευτικό απόπλου από Ραφήνα και Λαύριο Facebook Twitter
0

Προβλήματα προκαλούν από τα ξημερώματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες οι ισχυροί άνεμοι που πλέουν στα πελάγη, οι οποίοι κατά τόπους σε πολλές θαλάσσιες περιοχές φθάνουν ακόμη και τα 9 Μποφόρ.

Κλειστές είναι οι γραμμές Πάχη Μεγάρων-Φανερωμένη Σαλαμίνας, ενώ από το λιμάνι της Ραφήνας δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων για Κυκλάδες και Μαρμάρι.

Κανονικά πραγματοποιούνται στη γραμμή Πέραμα-Παλούκια Σαλαμίνας τα δρομολόγια των φερι μποτ. Δεν πραγματοποιούνται στη γραμμή τα δρομολόγια των μικρών πλοίων.

Κλειστή είναι επίσης η γραμμή Αγ. Μαρίνα-Νέα Στύρα.

Σε ισχύ τέθηκε απαγορευτικό απόπλου και στο λιμάνι του Λαυρίου, ενώ κλειστές είναι ακόμη οι γραμμές Καβάλα-Πρίνος, Καβάλα-Λιμένας Θάσου, Κυλλήνη-Ζάκυνθος και Κυλλήνη-Κεφαλλονιά.

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό θα είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές η τροποποιήσεις των δρομολογίων, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς νυχτερινά δρομολόγια Ηλεκτρικός, Μετρό και Τραμ το Σάββατο λόγω στάσης εργασίας

Ελλάδα / Χωρίς νυχτερινά δρομολόγια Ηλεκτρικός, Μετρό και Τραμ το Σάββατο λόγω στάσης εργασίας

Οι εργαζόμενοι στις Σταθερές Συγκοινωνίες προχωρούν στην κινητοποίηση διαμαρτυρόμενοι για την «αδράνεια και τις ασυνεπείς δημόσιες τοποθετήσεις» της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Μεταφορών
LIFO NEWSROOM