Θρήνος στο Β' Νεκροταφείο στην κηδεία της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη- Τραγική φιγούρα η μητέρα της

Θρήνος στο Β' Νεκροταφείο στην κηδεία της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη- Τραγική φιγούρα η μητέρα της Facebook Twitter
0

Φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι της Δώρας Ζέμπερη βρέθηκαν από νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής στο Β' Νεκροταφείο στα Πατήσια για την κηδεία της αδικοχαμένης εφοριακού, ενώ το κλίμα ανάμεσα στην οικογένεια ήταν κακό την ώρα της κηδείας.

Ο χώρος του Κοιμητηρίου κατακλύστηκε από νέους ανθρώπους που δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι το απόγευμα της Τετάρτης λίγα μέτρα μάκρια η χαμογελαστή Δώρα βρήκε τραγικό θάνατο με 14 μαχαιριές σε όλο της το σώμα.

Τραγική φιγούρα η μητέρα της που μπήκε στο χώρο υποβασταζόμενη σε πολύ άσχημη κατάσταση. Με δάκρυα στα μάτια βρισκόντουσαν δίπλα στη σωρό τα αδέρφια της και ο πατέρας της που δεν σταμάτησε λεπτό να ζητά την σύλληψη του δολοφόνου.

Παρόλα αυτά το κλίμα φορτίστηκε ιδιαίτερα ανάμεσα στην οικογένεια και ακούστηκαν οξύτατοι χαρακτηρισμοί. Ο πατέρας δήλωνε ότι η κόρη του είναι νεκρή γιατί φταίει η μάνα της και η αδερφή όταν είδε τον πατέρα της στο Κοιμητήριο ακούστηκε να φωνάζει «Αλήτη, αλήτη εσύ την έφαγες, γιατί ήρθες στην κηδεία».

 
 
 

Νωρίτερα είχε κάνει αναρτηση στο Facebook εναντιον του πατέρα της ότι ήταν "τέρας" καταγγέλλντας ότι η Δώρα πλήρωνε τα χρέη του ενώ δεν είχαν καμία σχέση μαζί του.

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας έχει καταγγείλει ότι η Θεοδώρα Ζέμπερη χειριζόταν περίεργες υποθέσεις, όπως αυτήν της λίστας Λαγκάρντ και άλλες «βαριές υποθέσεις». Είχε καλέσει μάλιστα το ΣΔΟΕ να τις δώσει στη δημοσιότητα.

Ανάμεσα στα στεφάνια πάντως που έφτασαν στον κοιμητήριο ήταν και αυτό της οικογένειας του Γιάννη Καυκιά, του παιδικού φίλου της Δώρας που έχασε τη ζωή του τον περασμένο Μάιο σε εργατικό δυστύχημα. Στο μνήμα του φίλου της πήγαινε η 32χρονη την μέρα της δολοφονίας.

Όπως όλα δείχνουν ο δράστης δεν βρίσκεται στο φιλικό και κοινωνικό περιβάλλον της Δώρας, ούτε έχει κάποια σχέση με την εργασία της.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καύσωνας: Απαγόρευση delivery και εξωτερικών εργασιών το Σάββατο από 12:00 έως 16:00 στην Αττική

Ελλάδα / Καύσωνας: Απαγόρευση delivery και εξωτερικών εργασιών το Σάββατο από 12:00 έως 16:00 στην Αττική

Έκτακτα μέτρα προστασίας για εργαζομένους στον ιδιωτικό τομέα ανακοίνωσε το Υπουργείο Εργασίας λόγω των επικίνδυνα υψηλών θερμοκρασιών. Πρόστιμα 2.000 ευρώ για παραβάσεις.
LIFO NEWSROOM
Ρόδος: Η κατάθεση 31χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της – «Με βίαζε τρεις φορές την ίδια μέρα»

Ελλάδα / Ρόδος: Η κατάθεση 31χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της – «Με βίαζε τρεις φορές την ίδια μέρα»

Η 31χρονη κατέθεσε – παρουσία ψυχολόγου – πως έπεσε πρώτη φορά θύμα σεξουαλικής επίθεσης από τον πατέρα της όταν ήταν 16 ετών και ζούσαν μαζί στο σπίτι της γιαγιάς της, έπειτα από τον χωρισμό των γονιών της
LIFO NEWSROOM
Δίκη Γρίβα: «Περίμενα ότι θα αυτοκτονούσε, όχι ότι θα σκότωνε» - Ενταση στην αίθουσα με τους γονείς του θύματος

Ελλάδα / Δίκη Γρίβα: «Περίμενα ότι θα αυτοκτονούσε, όχι ότι θα σκότωνε» - Ενταση στην αίθουσα με τους γονείς του θύματος

Ολοκληρώθηκε η εξέταση των μαρτύρων στη δίκη για τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα, με τους γονείς της να ξεσπούν εναντίον του κατηγορούμενου
LIFO NEWSROOM
ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΦΕΝΕΟ

Ελλάδα / Φωτιά στον Φενεό: «Η σημαντικότερη μέχρι στιγμής οικολογική καταστροφή της φετινής αντιπυρικής περιόδου»

Τα αίτια της φωτιάς στον Φενεό - Τα 5.950 από τα 11.460 στρέμματα που κάηκαν, αφορούν δασικό είδος χωρίς δυνατότητα φυσικής αναγέννησης μετά από πυρκαγιά - Δείτε χάρτες
LIFO NEWSROOM