Θεσσαλονίκη: Νταντά κατηγορείται ότι κακοποιούσε νήπιο 19 μηνών

Θεσσαλονίκη: Νταντά κατηγορείται ότι κακοποιούσε νήπιο 19 μηνών Facebook Twitter
0

62χρονη νταντά κατηγορείται για κακοποίηση βρέφους 19 μηνών στη Θεσσαλονίκη μετά από μήνυση ζεύγους δικηγόρων που την κατήγγειλαν ότι κακοποιούσε το παιδί κατά την απουσία τους από το σπίτι.                                        

Το ζευγάρι υποστηρίζει ότι άκουσε την κακοποίηση από κινητό τηλέφωνο που κατέγραφε για περισσότερες από δύο ώρες την συμπεριφορά της 62χρονης γυναίκας την ώρα που έλειπαν από το σπίτι.

Όπως είπαν οι μηνυτές, είχαν αρχίσει να παρατηρούν εκδηλώσεις αντικοινωνικής συμπεριφοράς από το παιδί. Υποστήριξαν ότι άρχισε να τους χαστουκίζει χωρίς λόγο, είχε εκδορές και νυχιές πάνω από τους μηρούς και αντιδρούσε όταν προσπαθούσαν να του αλλάξουν την πάνα. Επίσης, σύμφωνα με τους γονείς,  το κοριτσάκι έφερε εκδορές στο μάτι.

Παρατηρώντας αυτά τα σημάδια οι γονείς αποφάσισαν να βάλουν το κινητό στο σπίτι και να καταγράψουν, όπως είπαν στην αστυνομία, τα χτυπήματα της νταντάς στο νήπιο και τις απειλές της ενώ εκείνο έκλαιγε. Ιατροδικαστής που εξέτασε το παιδί επιβεβαίωσε τις εκδορές.

Η νταντά συνελήφθη, αλλά αφέθηκε ελεύθερη καθώς στη δικογραφία δεν είχε επισυναφθεί το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Ο εισαγγελέας πάντως, παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Η 62χρονη  κατέθεσε στη συνέχεια μήνυση κατά του πατέρα του βρέφους για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση, με αποτέλεσμα να συλληφθεί κι αυτός, αλλά να αφεθεί ελεύθερος δυο ώρες αργότερα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποινές φυλάκισης σε 13 άτομα για παράνομες επιχορηγήσεις στη Φθιώτιδα

Ελλάδα / ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποινές φυλάκισης σε 13 άτομα για παράνομες επιχορηγήσεις στη Φθιώτιδα

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, 12 από τους εμπλεκόμενους φέρονται να αποκόμισαν συνολικά παράνομα οφέλη άνω των 440.000 ευρώ, με τις επιδοτήσεις που έλαβε ο καθένας να κυμαίνονται από 13.000 έως και 91.000 ευρώ
LIFO NEWSROOM
Νέα αίτηση αποφυλάκισης από τον καταδικασθέντα για τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου

Ελλάδα / Νέα αίτηση αποφυλάκισης από τον καταδικασθέντα για τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου

Ο Ζακ Κωστόπουλος, ακτιβιστής για τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα και γνωστός drag performer, έχασε τη ζωή του στις 21 Σεπτεμβρίου 2018 στο κέντρο της Αθήνας, έπειτα από άγριο ξυλοδαρμό έξω από κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος
LIFO NEWSROOM