ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΡΙΖΑ

Θεσσαλονίκη: 51χρονος κατηγορείται ότι βίαζε επί τέσσερα χρόνια τα ανήλικα ανίψια του

Θεσσαλονίκη: 51χρονος βίαζε επί τέσσερα χρόνια τα ανήλικα ανίψια του Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Μία ακόμη φρικτή υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων έρχεται στο φως, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη, με κατηγορούμενο έναν 51χρονο και θύματα τα ανήλικα ανίψια του. 

Ο 51χρονος κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τα τρία ανίψια του επί τέσσερα χρόνια, από το 2009 έως το 2013, προσφέροντάς τους διάφορα «δωράκια» ή επιτρέποντας τους να παίξουν με το κινητό του. 

Πρόκειται για δύο αδέλφια, ένα αγόρι γεννημένο το 2006 και ένα κορίτσι γεννημένο το 2004 και τον εξάδελφό τους, γεννημένο το 2003. Οι γονείς των παιδιών τα άφηναν στο σπίτι των παππούδων τους, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, για να τα προσέχουν.  

Στο ίδιο σπίτι έμενε και ο 51χρονος θείος τους, ο οποίος όταν έλειπαν όλοι βίαζε- σύμφωνα με την καταγγελία- τα ανήλικα παιδιά και μάλιστα βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.  

Το ένα από τα παιδιά- αγόρι που είναι 18 ετών σήμερα- κατήγγειλε τον εφιάλτη που ζούσαν. Σε βάρος του 51χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, πορνογραφία ανηλίκων, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους, κατάχρηση ανηλίκων και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ο δράστης έχει ομολογήσει τις πράξεις του, σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία που επικαλείται η ΕΡΤ. 

Ελλάδα
0

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ