Σύνταγμα: Παρουσιάστηκαν στην αστυνομία οι δύο ανήλικες που αναζητούνταν για την επίθεση με μαχαίρι σε 16χρονη

Σύνταγμα: Παρουσιάστηκαν στην αστυνομία οι δύο ανήλικες που αναζητούνταν για την αιματηρή συμπλοκή με 16χρονη Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Στην Αστυνομία εμφανίστηκαν σήμερα το πρωί και μετά την παρέλευση του αυτοφώρου, οι δύο αδελφές που κατήγγειλε 16χρονη, ότι την μαχαίρωσαν την Δευτέρα το βράδυ στην πλατεία Συντάγματος.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, εμφανίστηκαν παρουσία του δικηγόρου τους και δήλωσαν ότι το περιστατικό δεν συνέβη όπως το περιέγραψε στις αρχές η 16χρονη.

Πρόκειται για δύο αδελφές ηλικίας 14 και 15 ετών Ελληνίδες που αναμένεται να απολογηθούν μέσω υπομνήματος.

Η αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε, το βράδυ της Δευτέρας, στην πλατεία Συντάγματος, και σύμφωνα με πληροφορίες, τα  τρία κορίτσια δεν γνωρίζονταν καλά μεταξύ τους, καθώς βρέθηκαν για πρώτη φορά σε κοινή παρέα.

Όπως είχε καταθέσει και η 16χρονη, στους αστυνομικούς, με τα δύο κορίτσια πήγαιναν σε διαφορετικό σχολείο.

Με πληροφορίες της ΕΡΤ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο 59χρονος στην Πάτρα που του έπεσαν μάρμαρα πολυκατοικίας στο κεφάλι

Ελλάδα / Πέθανε ο 59χρονος στην Πάτρα που του έπεσαν μάρμαρα πολυκατοικίας στο κεφάλι

Ο 59χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο της Πάτρας με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε τις πρωινές ώρες της Παρασκευής
LIFO NEWSROOM