Σύνταγμα: Παρουσιάστηκαν στην αστυνομία οι δύο ανήλικες που αναζητούνταν για την επίθεση με μαχαίρι σε 16χρονη

Σύνταγμα: Παρουσιάστηκαν στην αστυνομία οι δύο ανήλικες που αναζητούνταν για την αιματηρή συμπλοκή με 16χρονη Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Στην Αστυνομία εμφανίστηκαν σήμερα το πρωί και μετά την παρέλευση του αυτοφώρου, οι δύο αδελφές που κατήγγειλε 16χρονη, ότι την μαχαίρωσαν την Δευτέρα το βράδυ στην πλατεία Συντάγματος.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, εμφανίστηκαν παρουσία του δικηγόρου τους και δήλωσαν ότι το περιστατικό δεν συνέβη όπως το περιέγραψε στις αρχές η 16χρονη.

Πρόκειται για δύο αδελφές ηλικίας 14 και 15 ετών Ελληνίδες που αναμένεται να απολογηθούν μέσω υπομνήματος.

Η αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε, το βράδυ της Δευτέρας, στην πλατεία Συντάγματος, και σύμφωνα με πληροφορίες, τα  τρία κορίτσια δεν γνωρίζονταν καλά μεταξύ τους, καθώς βρέθηκαν για πρώτη φορά σε κοινή παρέα.

Όπως είχε καταθέσει και η 16χρονη, στους αστυνομικούς, με τα δύο κορίτσια πήγαιναν σε διαφορετικό σχολείο.

Με πληροφορίες της ΕΡΤ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς σκοτώθηκε ο Έλληνας ορειβάτης στο Mont Blanc: Ο διαβόητος «διάδρομος του θανάτου» και το βάρος του σακιδίου

Ελλάδα / Mont Blanc: Ο «διάδρομος του θανάτου» που στοίχισε τη ζωή στον Έλληνα ορειβάτη Δημήτρη Κάντα

Ο 33χρονος φυσικός και αλπινιστής από την Πάτρα έχασε τη ζωή του στο επικίνδυνο πέρασμα Goûter – Τι δείχνουν τα δεδομένα επικινδυνότητας και τι προβλέπουν οι ερευνητές για το μέλλον των Άλπεων
LIFO NEWSROOM