Συναγερμός για την εξαφάνιση ανήλικης στην Καλλιθέα

Συναγερμός για την εξαφάνιση ανήλικης στην Καλλιθέα Facebook Twitter
0

Συναγερμό έχει σημάνει το Χαμόγελο του Παιδιού για την εξαφάνιση μίας 11χρονης στην Καλλιθέα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, στις 26/01/2020, στις 11:30, εξαφανίστηκε από την Καλλιθέα Αττικής η Αμπιντμουσλίμ Μπανίν, 11 ετών, με καταγωγή από το Ιράκ.


Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης την Δευτέρα πρωινές ώρες και προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS.


Η Αμπιντμουσλίμ Μπανίν έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1.50 και 37 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε παντελόνι, μπλε μπλούζα, χακί μπουφάν και μαύρα αθλητικά.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Συναγερμός για την εξαφάνιση ανήλικης στην Καλλιθέα Facebook Twitter
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΒΙΟΛΑΝΤΑ ΕΚΡΗΞΗ ΦΩΤΙΑ

Ελλάδα / «Βιολάντα»: Το πόρισμα του ΕΜΠ για τον διαβρωμένο υπόγειο σωλήνα που οδήγησε στη φονική έκρηξη

Την Παρασκευή αναμένεται να απολογηθούν ακόμη δύο στελέχη του εργοστασίου, τα οποία είχαν ενημερωθεί για την έντονη δυσοσμία στο εργοστάσιο, χωρίς ωστόσο να προβούν σε κάποια ενέργεια
THE LIFO TEAM