Στον ανακριτή ο 47χρόνος «ψευτογιατρός» για τον θάνατο 12 ασθενών

Στον ανακριτή ο 47χρόνος «ψευτογιατρός» για τον θάνατο 12 ασθενών Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Στον ανακριτή θα βρεθεί σήμερα ο 47χρόνος «ψευτογιατρός» προκειμένου να δώσει συμπληρωματικές εξηγήσεις για τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

  

Ο 47χρονος κατηγορείται ότι παρίστανε το γιατρό και χορηγούσε σκευάσματα από βότανα και άλλες ουσίες σε καρκινοπαθείς, αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο μικροσκόπιο της δικαιοσύνης έχουν μπει συνολικά 12 περιπτώσεις θανάτων και ακόμα 14 περιπτώσεις ασθενών που έλαβαν τα σκευάσματα, χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί εάν όλες αυτές οι περιπτώσεις έχουν αποτυπωθεί στο διευρυμένο κατηγορητήριο.

Υπενθυμίζεται, ότι ο 47χρονος είχε συλληφθεί στις 16 Ιουνίου 2020. Ο κατηγορούμενος είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας κατά συρροή, της απάτης, της αντιποίησης ιατρικού επαγγέλματος και της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Έχει ζητήσει ήδη δύο προθεσμίες προκειμένου να μελετήσει τη δικογραφία και να προετοιμάσει την υπερασπιστική του γραμμή.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Ελλάδα / Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά έναν άνδρα, φερόμενο ως κατασκευαστή του εκρηκτικού μηχανισμού, ο οποίος φέρεται να διέμενε με την 38χρονη σε διαμέρισμα στα Λαδάδικα που είχε νοικιαστεί μέσω Airbnb
LIFO NEWSROOM