Στις φυλακές Ναυπλίου θα κρατηθεί ο ενεχυροδανειστής Ριχάρδος

Στις φυλακές Ναυπλίου θα κρατηθεί ο ενεχυροδανειστής Ριχάρδος Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
0

Στις φυλακές Ναυπλίου θα κρατηθεί, με απόφαση του αρμόδιου εισαγγελέα, ο ενεχυροδανειστής Δημήτρης-Ριχάρδος Μυλωνάς.

Ο ενεχυροδανειστής, είχε κριθεί προφυλακιστέος χθες το βράδυ για την υπόθεση λαθρεμπορίας χρυσού.

Μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Διαφθοράς, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος καθώς φέρεται να είχε αρχηγικό ρόλο σε κύκλωμα λαθραίας εξαγωγής χρυσού και θα μεταχθεί σήμερα στις φυλακές Ναυπλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος κρατήθηκε χθες στην υποδιεύθυνση ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής.

Στο απολογητικό του υπόμνημα που είχε παραδώσει νωρίτερα στην ανακρίτρια, ο ενεχυροδανειστής, που κατηγορείται για λαθρεμπόριο χρυσού είχε εξαπολύσει επίθεση κατά των αστυνομικών που διεξήγαγαν τις έρευνες.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λέκκας: Στην Αττική έχει χαθεί το 70% του δασικού ιστού από φωτιά - Να μην χάσουμε ούτε ένα δέντρο

Ελλάδα / Λέκκας: Στην Αττική έχει χαθεί το 70% του δασικού ιστού από φωτιά - Να μην χάσουμε ούτε ένα δέντρο

«Υπάρχουν πιθανότητες 70% να εκδηλωθεί μεγάλος σεισμός στην Κωνσταντινούπολη μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια», είπε ο καθηγητής Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών και πρόεδρος του ΟΑΣΠ
LIFO NEWSROOM