Στη δημοσιότητα δίνονται από την ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 29χρονου ο οποίος συνελήφθη στις 3-2-2018 στη Δάφνη και κατηγορείται πως έδωσε ναρκωτικά και βίασε ανήλικα κορίτσια τα οποία «ψάρευε» μέσω διαδικτύου.

 

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει πως ο 29χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τ.Α. Π. Φαλήρου και κατηγορείται για βιασμό ανηλίκων κατ εξακολούθηση και παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

 

Σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις του βιασμού κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση, της ιδιαίτερα διακεκριμένης περίπτωσης ναρκωτικών από ενήλικο, που μεταχειρίζεται με οποιονδήποτε τρόπο ανήλικο πρόσωπο κατά την τέλεση της πράξης και της προσέλκυσης παιδιών για γενετήσιους λόγους.

 

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον ΠΕΤΣΟΥΛΑ Κωνσταντίνο του Νικολάου και της Σοφίας, γεννηθέντα στις 5-2-1989 στην Αθήνα.

 

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες και το όνομα του 29χρονου που βίασε ανήλικες αφού τους έδωσε ναρκωτικά

 

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες και το όνομα του 29χρονου που βίασε ανήλικες αφού τους έδωσε ναρκωτικά

 

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι 6-8-2018, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική του δράση και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό ομοειδών εγκλημάτων που πιθανότατα τέλεσε σε βάρος άλλων θυμάτων.

 

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695537 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

 

Αναλυτικά οι αποκαλύψεις για την υπόθεση εδώ