Σταύρος Δογιάκης: Τι δείχνουν τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης- Βρέθηκε και δεύτερο σημείωμα

Σταύρος Δογιάκης: Αυτοκτονία δείχνει η ιατροδικαστική εξέταση -Βρέθηκε και δεύτερο σημείωμά του Facebook Twitter
0

Τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό του επιχειρηματία, Σταύρου Δογιάκη δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, δεν προκύπτουν στοιχεία που να δείχνουν εγκληματική ενέργεια.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η σορός του Σταύρου Δογιάκη φέρει δύο τραύματα από σφαίρες, ένα στο στήθος και ένα στο κεφάλι. Το τραύμα στο στήθος είναι διαμπερές και δεν μπορούσε να επιφέρει ακαριαίο θάνατο. Το δεύτερο τραύμα που φέρει η σορός του Σταύρου Δογιάκη από όπλο ήταν στο κεφάλι και αυτό που επέφερε τον ακαριαίο θάνατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, βρέθηκε και δεύτερο σημείωμα του Σταύρου Δογιάκη. Το σημείωμα βρέθηκε στο αυτοκίνητό του.

Ο 53χρονος αδελφός του Δογιάκη ήταν αυτός που ειδοποίησε χθες τις Αρχές για την εξαφάνισή του. Φέρεται, μάλιστα, να παρέδωσε στην αστυνομία σημείωμα του Σταύρου Δογιάκη, με υπόνοιες για αυτοκτονία, που βρήκε στο σπίτι του και τον όριζε κληρονόμο και διαχειριστή των οικονομικών του.

Ο Σταύρος Δογιάκης, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, είχε αποχωρήσει από την ταβέρνα «Κρητικός», μεταβιβάζοντας το ποσοστό του στον αδελφό του και θα ξεκινούσε ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα στον χώρο της εστίασης. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ