«Σωρός από σκουπίδια στο Ναυάγιο της Ζακύνθου»

Σωρός από σκουπίδια στο Ναυάγιο της Ζακύνθου Facebook Twitter
Φωτ: Facebook
0

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες φωτογραφία που δείχνει σωρό σκουπιδιών στο Ναυάγιο της Ζακύνθου.

Τη φωτογραφία δημοσίευσε ο περιβαλλοντολόγος Μιχάλης Μπάκας, εκφράζοντας την αγανάκτηση του για τους ασυνείδητους επισκέπτες.

«Ελληνικό καλοκαίρι 2022. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να πληρώνεις για να πας για λίγες ώρες σε μια από τις ωραιότερες παραλίες του κόσμου και να αφήνεις εκεί τα σκουπίδια σου», γράφει ο περιβαλλοντολόγος, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. 

Το Ναυάγιο της Ζακύνθου ή ο «Παναγιώτης», είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά αξιοθέατα του νησιού, σε μία από τις διασημότερες παραλίες του νησιού και της Ελλάδας.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει βρεθεί σε λίστες διεθνών ιστοσελίδων, για τα καταγάλανα νερά του Ιονίου, τη λευκή άμμο και το κουφάρι του πλοίου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ελλάδα / Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η επιστημονική έρευνα συνδέεται άμεσα με ζητήματα εθνικής ασφάλειας και επισήμανε ότι «βλέπω να αναδύεται ένας νέος χώρος όσον αφορά στην τεχνολογική καινοτομία γύρω από τον τομέα της άμυνας»
LIFO NEWSROOM
Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Ελλάδα / Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Έκτακτη κρίση στην Αγυιά Χανίων με 1.139 μετανάστες να φιλοξενούνται σε ακατάλληλες συνθήκες - Χωρίς επαρκή υποδομή και μεταφορά, η κατάσταση κινδυνεύει να εξελιχθεί σε υγειονομική «βόμβα», προειδοποιεί η αντιδήμαρχος Ελένη Ζερβουδάκη
LIFO NEWSROOM