Ρούλα Πισπιρίγκου: Στο μικροσκόπιο οι διαδικτυακές αναζητήσεις- Οι ημερομηνίες «κλειδιά»

Η Ρούλα Πισπιρίγκου Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

Γραμμή πλεύσης σχετικά με το αίτημα αποφυλάκισής της φέρεται να πως αλλάζει η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με το Mega, η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται να μην επιμένει για το αίτημα αποφυλάκισής της. Η ρεπόρτερ Άννα Κανδύλη υπενθύμισε ότι την επόμενη ημέρα της προφυλάκισης της 33χρονης, ένας εκ των δικηγόρων της είπε ότι θα καταθέσει αίτημα αντικατάστασης της προσωρινής κράτησης με περιοριστικούς όρους.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει δυσκολία στο να βρεθεί ειδικός ως τεχνικός σύμβουλος που να επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς της, οι οποίοι μέχρι τώρα έχουν καταπέσει.

Στο μικροσκόπιο οι διαδικτυακές αναζητήσεις -Οι ημερομηνίες «κλειδιά»

Την ίδια ώρα, νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με τις διαδικτυακές αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου. Οι αρχές φέρεται να έχουν ολοκληρώσει ένα από τα στάδια της έρευνας, που σχετίζεται με τον έλεγχο στις κάρτες sim και κάρτες μνήμης. Μέσα στο επόμενο διάστημα, αναμένεται να ελεγχθούν τα 8 κινητά και υπολογιστές που κατασχέθηκαν από το σπίτι της.

Οι αρχές, σύμφωνα με ρεπορτάζ, έχουν εντοπίσει αναζητήσεις που χαρακτηρίζουν ως «ύποπτες».

Σύμφωνα με τον Alpha, διαπιστώθηκαν 27 αναζητήσεις στη Google για ιατροφαρμακευτικά σκευάσματα από τις 12 Ιανουαρίου 2022 έως και τις 30 Μαρτίου του 2022, όταν και συνελήφθη. Συγκεκριμένα, στις 17 Ιανουαρίου, η Ρούλα Πισπιρίγκου αναζητεί στο διαδίκτυο ιατρικά βιβλία και αναισθητικά φάρμακα, μεταξύ των οποίων υπάρχει και η κεταμίνη. Η αναζήτηση όμως δεν είναι ευθεία, καθώς δεν πληκτρολογεί τη λέξη κεταμίνη. Να σημειωθεί ότι στις 19 Ιανουαρίου η Τζωρτζίνα εμφανίζει νέο πρόβλημα και νοσηλεύεται στην Πάτρα.

Τρεις μέρες πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας, στις 26 Ιανουαρίου, υπάρχει εγγραφή στην ροή της Google Discover, που μεταξύ άλλων περιέχει αναφορά στον όρο κεταμίνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο χρήστης δεν επέλεξε την προβολή του προτεινόμενου ιστότοπου. Την ίδια ημέρα, η Τζωρτζίνα μπαίνει στο «Παίδων» και τρεις ημέρες μετά χάνει τη ζωή του.

Στις 30 Μαρτίου, όταν και η Ρούλα Πισπιρίγκου συνελήφθη στην Πάτρα, έψαξε για κεταμίνη. Πρόκειται για την πρώτη και μοναδική ευθεία αναζήτηση. Κάτι που έχει αναφέρει και η ίδια στην κατάθεσή της. Όπως είχε πει, άκουσε την αποκάλυψη του Βασίλη Λαμπρόπουλου στο Live News και τότε έψαξε για την ουσία.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ