Πυροβολισμοί στη Γλυφάδα: Αυτοκτόνησε ο δράστης που ήταν ταμπουρωμένος

Πυροβολισμοί στη Γλυφάδα: Αυτοκτόνησε ο δράστης που ήταν ταμπουρωμένος Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

Τέλος στη ζωή του έδωσε ο αιγυπτιακής καταγωγής δράστης που εισέβαλε, το πρωί της Δευτέρας, στη ναυτιλιακή εταιρεία European Product Carriers, στη Γλυφάδα, στην οποία εργαζόταν μέχρι πρόσφατα.

Ο άντρας, κατά πληροφορίες 70 ετών, βρέθηκε νεκρός στο υπόγειο του κτηρίου. Δίπλα του βρέθηκε η κυνηγετική καραμπίνα με την οποία νωρίτερα είχε σκοτώσει τρία στελέχη της εταιρείας, προτού αυτοκτονήσει.

Ο δράστης φώναζε σε όλους τους υπαλλήλους να φύγουν, «ήθελε να εκδικηθεί τα αφεντικά», δήλωσε εργαζόμενη στην εταιρεία όπου έπεσαν οι πυροβολισμοί στη Γλυφάδα. «Δουλεύαμε κανονικά όπως κάθε ημέρα. Πρόκειται για παλιό υπάλληλο της εταιρείας, Αιγύπτιο, ο οποίος προφανώς ήθελε να εκδικηθεί τα αφεντικά», δήλωσε υπάλληλος της εταιρείας. «Κρατούσε κοντόκανη επαναληπτική καραμπίνα και ένα περίστροφο τύπου ρεβόλβερ», περιέγραψε η ίδια. 

Ο αιγυπτιακής καταγωγής δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, εργαζόταν ως επιστάτης σε εξοχικό του εφοπλιστή Σπύρου Καρνέση, ιδιοκτήτη της European Product Carriers, μέχρι πριν λίγο καιρό οπότε απολύθηκε.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Άλλος άνθρωπος»: Στο εδώλιο ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος για ξέπλυμα – Μαζί του συγγενικά του πρόσωπα

Ελλάδα / «Άλλος άνθρωπος»: Στο εδώλιο ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος για ξέπλυμα – Μαζί του συγγενικά του πρόσωπα

Ο Πολυχρονόπουλος φέρεται να είχε κεντρικό ρόλο, επανακαταθέτοντας 550.000 ευρώ σε στοιχηματικούς λογαριασμούς, με σημαντικά ποσά να χάνονται ή να αναλαμβάνονται μετρητά
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι κρίθηκαν οι επτά κατηγορούμενοι για τις παράνομες επιδοτήσεις σε περιοχές του Γράμμου

Ελλάδα / ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι κρίθηκαν οι επτά κατηγορούμενοι για τις παράνομες επιδοτήσεις σε περιοχές του Γράμμου

Το δικαστήριο απέρριψε τον ισχυρισμό ορισμένων κατηγορουμένων ότι θα έπρεπε να εξαλειφθεί το αξιόποινο της πράξης τους λόγω επιστροφής των χρηματικών ποσών
LIFO NEWSROOM