Πυρκαγιά κατέστρεψε εγκαταστάσεις MKO έξω από τη Μόρια

Πυρκαγιά κατέστρεψε εγκαταστάσεις MKO έξω από τη Μόρια Facebook Twitter
Πηγή φωτό: stonisi.gr
0

Πυρκαγιά κατέστρεψε τις εγκαταστάσεις της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Stand by Me Lesvos», έξω από τον καταυλισμό της Μόριας.

Η πυρκαγιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και κατέκαψε την εγκατάσταση, που παρείχε τα τελευταία δύο χρόνια υπηρεσίες εκπαίδευσης σε ενήλικες αιτούντες άσυλο.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, η φωτιά προκάλεσε υλικές ζημιές σε ένα κοντέινερ, που περιείχε εξοπλισμό και ρούχα, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς, καθώς επίσης και σε μία σκηνή.

Στα μέσα του περασμένου Φεβρουαρίου είχε κλείσει με απόφαση της Περιφέρειας Bορείου Αιγαίου, καθώς δεν διέθετε τουαλέτα.

Επίσης τις τελευταίες ημέρες, δεν υπήρχε καμία πρόσβαση στη δομή ούτε στα μέλη της, λόγω των μέτρων πρόληψης και προστασίας για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Υπενθυμίζεται ότι στις 7 Μαρτίου, μεγάλη φωτιά, από άγνωστη αιτία, κατέστρεψε τη δομή της μη Κυβερνητικς Οργάνωσης «One happy family» του Ελβετικού Σταυρού, στην περιοχή του Καρά Τεπέ, λίγο έξω από την πόλη της Μυτιλήνης, ενώ μία εβδομάδα νωρίτερα πυρκαγιά έκανε στάχτη τη δομή της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες με την ονομασία stage 2 στη Σκάλα Συκαμνιάς.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, stonisi.gr

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ