Πόρος: Φωτιά σε σκάφος αναψυχής, ελαφρά εγκαύματα υπέστησαν 2 από τους επιβάτες

Πόρος: Φωτιά σε σκάφος αναψυχής, ελαφρά εγκαύματα υπέστησαν 2 από τους επιβάτες Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Ελαφρά εγκαύματα υπέστησαν δύο από τους ανθρώπους που επέβαιναν σε σκάφος αναψυχής στον Πόρο, έπειτα από φωτιά που εκδηλώθηκε.

Πρόκειται για έναν 71χρονο Έλληνα και έναν 21χρονο αλλοδαπό, που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο του Άργους, εκτός κινδύνου. Το απόγευμα της Παρασκευής ξέσπασε φωτιά στο ναυλωμένο σκάφος αναψυχής «ΑΛΑΪΑ», το οποίο ήταν πρυμνοδετημένο στο παλιό λιμάνι της Πόρου.

Τη στιγμή που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά στο μηχανοστάσιο, από άγνωστη αιτία, στο σκάφος επέβαιναν 13 άτομα, που απομακρύνθηκαν άμεσα. Από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, σύμφωνα με το ΑΠΕ. Το λιμεναρχείο Πόρου διενεργεί προανάκριση για το συμβάν, ενώ απαγόρευσε τον απόπλου του σκάφους μέχρι την προσκόμιση του σχετικού βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κλείνουν 204 καταστήματα ΕΛΤΑ – Αντιδράσεις και ανησυχία για το μέλλον των ταχυδρομείων στην περιφέρεια

Ελλάδα / Κλείνουν 204 καταστήματα ΕΛΤΑ – Αντιδράσεις και ανησυχία για το μέλλον των ταχυδρομείων στην περιφέρεια

Οι δήμοι που πλήττονται, όπως το Λουτράκι, οι Άγιοι Θεόδωροι και περιοχές της Πελοποννήσου, έχουν αποστείλει επιστολές διαμαρτυρίας στα αρμόδια υπουργεία
LIFO NEWSROOM
ΚΟΡΩΠΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ 40ΧΡΟΝΗΣ

Ελλάδα / Ξυλοδαρμός 40χρονης στο Κορωπί: «Δεν θυμάμαι εάν συνέβη, έχουμε σχέση αγάπης» λέει το θύμα

Χαρακτήρισε «λάθος» τη σύλληψη του συντρόφου της και υποστηρίζει πως μπορεί να την χτύπησαν οι γείτονες - «Μπορεί να γύρισε σπίτι και να με βρήκε αλλά δεν νομίζω ότι ήταν εκείνος που μου επιτέθηκε»
LIFO NEWSROOM