Ολονύκτια διαμαρτυρία έξω από το υπ. Οικονομικών ξεκινά η ΠΟΕΔΗΝ

Ολονύκτια διαμαρτυρία έξω από το υπ. Οικονομικών ξεκινά η ΠΟΕΔΗΝ Facebook Twitter
0

Μια πρωτότυπη, ολονύκτια, διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Οικονομικών ξεκινά η ΠΟΕΔΗΝ αύριο Πέμπτη στις 8 μ.μ. Η διαμαρτυρία, που θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Παρασκευής, έχει θεσμικά αλλά και οικονομικά αιτήματα.

Οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία ζητούν την ένταξη στα Βαρέα Ανθυγιεινά Επαγγέλματα, των υπαλλήλων του ΕΣΥ, του ΕΚΑΒ και της Πρόνοιας για όλο τον ασφαλιστικό βίο χωρίς επιβάρυνση.

 

Επίσης ζητούν αύξηση των δαπανών υγείας και σύγκλισή τους με το μέσο όρο των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τέλος ζητούν επαρκή χρηματοδότηση και στελέχωση του ΕΣΥ, του ΕΚΑΒ και της ΠΡΟΝΟΙΑΣ και μονιμοποίηση επικουρικού προσωπικού.

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάτι: 7 χρόνια από την τραγωδία με τους 104 νεκρούς

Ελλάδα / Εικόνες από τις εκδηλώσεις μνήμης για την 7η επέτειο από την τραγωδία στο Μάτι

Στο πλαίσιο της 7ης «μαύρης» επετείου από τη φωτιά στο Μάτι ο Σύλλογος Συγγενών Θανόντων και Εγκαυματιών από την πυρκαγιά στο Μάτι, διοργάνωσε σήμερα εκδηλώσεις μνήμης «για να μην ξεχαστεί το έγκλημα της 23ης Ιουλίου 2018»
LIFO NEWSROOM
Εισαγγελική έρευνα για εταιρείες πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων σε Αττική και Ηράκλειο

Ελλάδα / Εισαγγελική έρευνα για εταιρείες πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων σε Αττική και Ηράκλειο

Οι έλεγχοι αφορούν συνολικά περισσότερες από δέκα ιδιωτικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της πιστοποίησης αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων ως βιολογικών
LIFO NEWSROOM