Νοσοκομείο Ρίου: Σε σοβαρή κατάσταση άνδρας που έβαλε φωτιά στο κρεβάτι του

Νοσοκομείο Ρίου: Σε σοβαρή κατάσταση άνδρας που έβαλε φωτιά στο κρεβάτι του Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ρίου ένας άνδρας, ο οποίος υπέστη εγκαύματα σε διάφορα σημεία του σώματός τους, όταν, έβαλε φωτιά στο κρεβάτι του σε δωμάτιο της Α' Ορθοπεδικής Κλινικής, όπου νοσηλευόταν.

Σύμφωνα, με πληροφορίες, ο ίδιος άναψε τσιγάρο και του έπεσε στο στρώμα, με αποτέλεσμα να προκαλέσει φωτιά. Αμέσως μετά άρχισε να καλεί σε βοήθεια και στο δωμάτιο έσπευσαν προσωπικό της κλινικής, αλλά και παρευρισκόμενοι στον ίδιο χώρο.

Με τη χρήση πυροσβεστήρων κατάφεραν να περιορίσουν την φωτιά, ενώ ο ασθενής απομακρύνθηκε άμεσα και μεταφέρθηκε σε άλλο χώρο του νοσοκομείου, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα εγκαύματα που είχε υποστεί.

Παράλληλα, στο νοσοκομείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής που έθεσαν υπό πλήρη έλεγχο τη φωτιά, ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος για άλλους χώρους του νοσοκομείου.

Έρευνες για τα αίτια για το συμβάν διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Τι θα πούμε, αυτοκτονήστε, δεν τρέχει τίποτα;»: Επιμένει ο μητροπολίτης για την κηδεία της 17χρονης στο Ηράκλειο

Ελλάδα / «Τι θα πούμε, αυτοκτονήστε, δεν τρέχει τίποτα;»: Επιμένει ο μητροπολίτης για την κηδεία της 17χρονης στο Ηράκλειο

«Ας αναρωτηθεί η κοινωνία ποιος είναι ο λόγος που 17χρονα παιδιά οδηγούνται στην αυτοκτονία» απαντά στις επικρίσεις ο μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου, Γεράσιμος
NEWSROOM