Μυτιλήνη: Περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό τον σύζυγό της και τον πυρπόλησε

Μυτιλήνη: Περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό τον σύζυγό της και τον πυρπόλησε Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Μία γυναίκα στη Μυτιλήνη περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό τον σύζυγό της και του έβαλε φωτιά, σε νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που ήρθε στο «φως».  

Το θύμα μεταφέρθηκε από τη Μυτιλήνη στην Αθήνα, καθώς όταν του έριξε εύφλεκτο υγρό και τον πυρπόλησε υπέστη εγκαύματα που καλύπτουν το 45% του σώματός του. 

Η δράστης συνελήφθη αμέσως και σε βάρος της σχηματίζεται δικογραφία για βαριά σκοπούμενη βλάβη, προκειμένου να προσαχθεί στην Εισαγγελία. Το θύμα είναι επιχειρηματίας από τον χώρο της εστίασης, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες για το περιστατικό. 

Αρχικά, το θύμα διασωληνώθηκε και εισήχθη στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Μυτιλήνης, επειδή λόγω της έκτασης των εγκαυμάτων δυσκολευόταν να αναπνεύσει. Όμως, οι γιατροί έκριναν πως ήταν απαραίτητο να μεταφερθεί στην Αθήνα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καταδίκη του Δημήτρη Μαρέδη για τον εκβιασμό της Ζέττας Μακρή προτείνει η Εισαγγελέας

Ελλάδα / Καταδίκη του Δημήτρη Μαρέδη για τον εκβιασμό της Ζέττας Μακρή προτείνει η Εισαγγελέας

Η Εισαγγελέας απέρριψε ως αβάσιμους τους ισχυρισμούς του Μαρέδη, σύμφωνα με τους οποίους επρόκειτο για νόμιμη εμπορική συναλλαγή προβολής της βουλευτού μέσω των ΜΜΕ που διαχειρίζεται
LIFO NEWSROOM
Πέτρος Φιλιππίδης: «Αισθάνομαι δικαιωμένη» είπε η δεύτερη καταγγέλλουσα για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα

Ελλάδα / Πέτρος Φιλιππίδης: «Αισθάνομαι δικαιωμένη» είπε η δεύτερη καταγγέλλουσα για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα

«Για πρώτη φορά καταδικάζεται για αδίκημα κατά της σεξουαλικής ελευθερίας και αυτοδιάθεσης ένας επώνυμος» δήλωσε ο δικηγόρος της μιας από τις 2 καταγγέλλουσες
LIFO NEWSROOM