Μυλόπουλος: Το Μετρό της Θεσσαλονίκης δεν θα έχει οδηγούς

Μυλόπουλος: Το Μετρό της Θεσσαλονίκης δεν θα έχει οδηγούς Facebook Twitter
1

Στις τεχνολογικές καινοτομίες του μετρό Θεσσαλονίκης που θα το φέρουν πιο μπροστά από αυτό της Αθήνας αναφέρθηκε ο νέος πρόεδρος της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, Γιάννης Μυλόπουλος, σε συνέντευξη του, λέγοντας μάλιστα ότι το έργο προχωρά και τη Δευτέρα ξαναπιάνει δουλειά ο μετροπόντικας.

 Ο κ. Μυλόπουλος, μιλώντας στον 102fm της ΕΡΤ3, προέβλεψε ότι το 2020 θα λειτουργεί η βασική γραμμή του μετρό από τη Νέα Εγνατία μέχρι το σιδηροδρομικό σταθμό.

Όπως δήλωσε ο κύριος Μυλόπουλος, στο Μετρό της Θεσσαλονίκης, τους οδηγούς θα αντικαταστήσουν οι υπολογιστές. «Θα είναι το καλύτερο Μετρό, γιατί θα είναι το πιο σύγχρονο και θα οδηγείται με αυτοματισμούς και με οδηγό έναν υπολογιστή».

Σημείωσε δε ότι οι αρχαιότητες δεν θα γίνουν εμπόδιο για το Μετρό αφού βρέθηκε η τεχνική λύση. Ο συγκεκριμένος σταθμός, θα γίνει κάτω από τις αρχαιότητες, χωρίς να πειραχτεί τίποτα. Θα υπάρχουν σκάλες στην άκρη των αρχαιοτήτων για να κατεβαίνουν στο Μετρό και θα δίνεται η δυνατότητα στους επιβάτες να βλέπουν ένα «ζωντανό» μνημείο.

Ακούστε όλα όσα είπε ο Γιάννης Μυλόπουλος.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανελλήνιες 2025: Λήγει απόψε η προθεσμία συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού - Αναλυτικές οδηγίες

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Λήγει απόψε η προθεσμία συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού - Αναλυτικές οδηγίες

Οι υποψήφιοι υποβάλλουν Μηχανογραφικό Δελτίο για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ΑΕΙ) και Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο για την εισαγωγή σε Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ)
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια