Μύκονος: Άγριο ξύλο σε beach bar - Συνελήφθησαν τρία άτομα

Μύκονος: Άγριο ξύλο σε beach bar - Συνελήφθησαν τρία άτομα Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: mykonos.gr
0

Άγριος καυγάς ξέσπασε σε beach bar στην παραλία Παράγκα της Μυκόνου, με αποτέλεσμα τη σύλληψη τριών ατόμων και τον ελαφρύ τραυματισμό άλλων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του protothema.gr, ο καυγάς ξεκίνησε από τρία άτομα που, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, άρχισαν να παρενοχλούν τα μέλη άλλης παρέας. Σύντομα, ο διαπληκτισμός πήρε διαστάσεις εξελισσόμενος σε συμπλοκή με μπουνιές και κλωτσιές. 

Οι υπαίτιοι της συμπλοκής που φέρεται να είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, χτύπησαν και τα μέλη του προσωπικού του beach bar όταν εκείνα προσπάθησαν να χωρίσουν τους εμπλεκόμενους. 

Τρία άτομα, εκ των οποίων σύμφωνα με το protothema.gr το ένα είναι πρώην επαγγελματίας πυγμάχος, συνελήφθησαν, ενώ οι τραυματισμοί που σημειώθηκαν, δεν ήταν σοβαροί. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM