Λαμία: Με εγκαύματα 63χρονος που πήγε να σβήσει φωτιά

Λαμία: Με εγκαύματα 63χρονος που πήγε να σβήσει φωτιά Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
0

Υπό έλεγχο βρίσκεται φωτιά που ξέσπασε έξω από τη Λαμία και κατά την κατάσβεσή της, ένας 63χρονος αγρότης υπέστη εγκαύματα.

Ο 63χρονος αγρότης από το χωριό Κομποτάδες μεταφέρεται με εγκαύματα στο νοσοκομείο της Λαμίας. Τα εγκαύματα προκλήθηκαν κατά την προσπάθειά του να ελέγξει φωτιά που ξέσπασε από άγνωστη αιτία στις παρυφές του χωριού, 12 χιλιόμετρα δυτικά της Λαμίας.

Ήδη οι πυροσβεστικές δυνάμεις που έσπευσαν έχουν ελέγξει την φωτιά μαζί με εθελοντές από το χωριό. Η πυρκαγιά έκαψε ένα στρέμμα ελαιοπερίβολο και ξερά χόρτα ενώ σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο 63χρονος έχει εγκαύματα στα χέρια, τα πόδια και την κοιλιά.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

 
 
 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μονή Σινά: Παραιτήθηκε κι επίσημα ο Αρχιεπίσκοπος Δαμιανός μετά από 52 χρόνια ηγουμενίας

Ελλάδα / Μονή Σινά: Παραιτήθηκε κι επίσημα ο Αρχιεπίσκοπος Δαμιανός μετά από 52 χρόνια ηγουμενίας

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που είχε ανακοινώσει, στις 14 Σεπτεμβρίου θα συγκληθεί Γενική Συνέλευση των μοναχών με μοναδικό θέμα την εκλογή νέου Ηγουμένου και Αρχιεπισκόπου
LIFO NEWSROOM