Κυψέλη: Στον εισαγγελέα για εξηγήσεις ο DJ των κορωνοπάρτι στην Κυψέλη

Κυψέλη: Στον εισαγγελέα για εξηγήσεις ο DJ των κορωνοπάρτι στην Κυψέλη Facebook Twitter
0

Σε εξηγήσεις καλείται 55χρονος που φέρεται να είχε αναλάβει την μουσική κάλυψη στα «κορωνοπάρτι» που έγιναν την Παρασκευή και το Σάββατο στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου, στην Κυψέλη.

Μετά την ταυτοποίηση του και την διαβίβαση της δικογραφίας στον εισαγγελέα, ο 55χρονος Dj στα δύο «κορωνοπάρτι» καλείται τώρα σε ανωμοτί κατάθεση, ως διοργανωτής ή συνδιοργανωτής των συγκεντρώσεων που έλαβαν χώρα στην Κυψέλη.

Ο ελεγχόμενος, φέρεται να είναι επαγγελματίας dj, ενώ σε πλάνα από τα πάρτι φαίνεται να έχει «στήσει» τον επαγγελματικό του εξοπλισμό, με κονσόλες κλπ, σε μία άκρη της πλατείας, βάζοντας μουσική μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, τόσο την Παρασκευή όσο και το Σάββατο.

Με εντολή της Εισαγγελίας, ο 55χρονος καλείται σε κατάθεση με την ιδιότητα του υπόπτου διάπραξης του αδικήματος της παραβίασης των μέτρων κατά της πανδημίας (άρθρο 285 ΠΚ περί παραβίασης μέτρων για την πρόληψη ασθενειών) στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Μετά την κατάθεση του στους αστυνομικούς, ο φάκελος θα επιστραφεί στην Εισαγγελία όπου και θα κριθεί η περαιτέρω ποινική μεταχείριση που θα έχει ο ερευνώμενος. Παράλληλα, οι έρευνες των αρχών για κάθε άλλο υπαίτιο συνεχίζονται, ώστε για κάθε περίπτωση που εντοπίζεται να αποστέλλεται δικογραφία στον εισαγγελέα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαίνεται η φωτιά στην Χίο: Σε απόσταση λίγων μέτρων από τα Μαστιχοχώρια

Ελλάδα / Μαίνεται η φωτιά στην Χίο: Σε απόσταση λίγων μέτρων από τα Μαστιχοχώρια

Διαδοχικά μηνύματα από το 112 για εκκένωση οικισμών - «Εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο οργανωμένης εγκληματικής ενέργειας» δήλωσε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας
LIFO NEWSROOM
Γυναικοκτονία Έφης Τσιχλάκη: Η κραυγή της οικογένειας για τη δικαστική ταλαιπωρία 9 χρόνια

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Έφης Τσιχλάκη: Η κραυγή της οικογένειας για τη δικαστική ταλαιπωρία επί 9 χρόνια

Ο ξάδερφος της Έφης Τσιχλάκη, Εμμανουήλ Αθανασίου, καταγγέλλει δημόσια στο Facebook την αποδόμηση της ελληνικής Δικαιοσύνης στην υπόθεση της δολοφονίας της και προαναγγέλλει προσφυγή στα αστικά δικαστήρια και διεθνή ανάδειξη της υπόθεσης
LIFO NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: Στην Ελλάδα οι δύο Τούρκοι που καταζητούνταν για την επίθεση κατά ανδρών της ΕΥΠ

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Στην Ελλάδα οι δύο Τούρκοι που καταζητούνταν για την επίθεση κατά ανδρών της ΕΥΠ

Παραδόθηκαν από τις βουλγαρικές αρχές στον Προμαχώνα και οδηγούνται στη Θεσσαλονίκη — Κατηγορούνται για την επίθεση με πυροβολισμούς κατά στελεχών της ΕΥΠ στη Θέρμη
LIFO NEWSROOM