Κρήτη: Κρατούμενοι των φυλακών Αλικαρνασσού πήραν άδεια και δεν επέστρεψαν

Κρήτη: Κρατούμενοι των φυλακών Αλικαρνασσού πήραν άδεια και δεν επέστρεψαν Facebook Twitter
0

Δύο κρατούμενοι από τις φυλακές Αλικαρνασσού αναζητούνται από τις αστυνομικές Αρχές στην Κρήτη που δεν επέστρεψαν στο σωφρονιστικό κατάστημα μετά από άδειες που είχαν λάβει.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, αναζητείται ένας 46χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κρατούνταν στις φυλακές Αλικαρνασσού ο οποίος δεν επέστρεψε την Παρασκευή μετά από άδεια που είχε λάβει. Ο συγκεκριμένος άντρας εξέτιε ποινή κάθειρξης για ναρκωτικά.


Την ίδια ώρα άφαντος παραμένει και ένας 29χρονος αλλοδαπός ο οποίος είχε πάρει άδεια προ ημερών και έπρεπε να επιστρέψει στις 30 Αυγούστου ,ωστόσο μέχρι στιγμής δεν το έχει πράξει. 

Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να τους εντοπίσουν.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / Neakriti

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΜΠΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΥΜΑΤΑ

Ελλάδα / Τέμπη: Απόφαση ρίχνει ευθύνες στο δημόσιο και ορίζει αποζημιώσεις σε συγγενείς θυμάτων

Σύμφωνα με την απόφαση «το Ελληνικό Δημόσιο δια του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών άσκησε πλημμελώς την κατά τα ανωτέρω εποπτική του αρμοδιότητα σε θέματα σιδηροδρομικής ασφάλειας»
THE LIFO TEAM