Κουκουλοφόροι τα έκαναν γυαλιά - καρφιά στην πρυτανεία του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Κουκουλοφόροι τα έκαναν γυαλιά - καρφιά στην πρυτανεία του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Facebook Twitter
0

Επίθεση κατά της πρυτανείας του Πανεπιστημίου Μακεδονία πραγματοποίησαν απόψε κουκουλοφόροι.

Η επίθεση σημειώθηκε λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ και προκλήθηκαν σημαντικές ζημιές.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο thestival.gr o πρύτανης του ΠΑΜΑΚ, κ. Αχιλλέας Ζαπράνης, οι δράστες της επίθεσης προκάλεσαν σημαντικές φθορές στον τρίτο όροφο του κτιρίου διοίκησης του ιδρύματος.

Πέταξαν κόκκινες μπογιές και έσπασαν ηλεκτρονικούς υπολογιστές και γραφεία των γραμματέων του πρυτάνεως και των αντιπρυτάνεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κουκουλοφόροι έφτασαν στον τρίτο όροφο μέσω του ημιορόφου και για τον λόγο αυτό δεν έγιναν αντιληπτοί από τους φύλακες της εισόδου.

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης εξετάζουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για τα ίδια άτομα που λίγο μετά τις 18:00 επιτέθηκαν στην Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης.

Δείτε φωτογραφίες από την επίθεση που δημοσιεύει το thestival.gr:

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλέξης Τσίπρας: Ο εκδοτικός οίκος «Gutenberg» καταγγέλλει υποκλοπή αποσπασμάτων του βιβλίου «Ιθάκη»

Ελλάδα / Αλέξης Τσίπρας: Ο εκδοτικός οίκος «Gutenberg» καταγγέλλει υποκλοπή αποσπασμάτων του βιβλίου «Ιθάκη»

«Η απόφαση του πότε και πώς θα δημοσιευτεί ένα έργο ή μέρος αυτού, καθώς και η αναπαραγωγή του, αφορά αποκλειστικά τον δημιουργό του και τον εκδοτικό οίκο», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM