Κορωπί: Νεκρός σε τροχαίο ο μουσικός Φίλιππος Ρούσσος – Έκκληση για αυτόπτες μάρτυρες

Κορωπί: Νεκρός σε τροχαίο ο μουσικός Φίλιππος Ρούσσος – Έκκληση για αυτόπτες μάρτυρες Facebook Twitter
Φίλιππος Ρούσσος
0

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (25/10) στην περιοχή του Κορωπίου, όταν η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο 28χρονος μουσικός Φίλιππος Ρούσσος συγκρούστηκε με φορτηγό στη Λεωφόρο Λαυρίου.

Ο οδηγός του φορτηγού εγκατέλειψε τον Ρούσσο, σύμφωνα με αναρτήσεις συγγενών και φίλων στα κοινωνικά δίκτυα, που απευθύνουν έκκληση για μάρτυρες του περιστατικού.

Ο κιθαρίστας Μπομπ Κατσιώνης εξέφρασε τη θλίψη του για την απώλεια του νεαρού καλλιτέχνη, αναφέροντας σε ανάρτησή του: «Ο Φίλιππος, ή Phil Roussos (γνωστός και ως William Kane), ήταν ένα ταλαντούχο παιδί που συμμετείχε στα underground μουσικά δρώμενα. Μόλις την προηγούμενη Τετάρτη βρέθηκε στο στούντιο, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε μετά την πυρκαγιά που είχε καταστρέψει το σπίτι του τον Αύγουστο».

Ο Κατσιώνης επιβεβαίωσε πως η εισαγγελία έχει παρέμβει στην υπόθεση και πως υπάρχουν πλάνα από κάμερες που κατέγραψαν τη στιγμή του δυστυχήματος. «Ο Φίλιππος μας εγκαταλείφθηκε αιμόφυρτος στον δρόμο από τον οδηγό του φορτηγού», ανέφεραν οι συγγενείς του, ζητώντας πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες για να διευκρινιστούν οι συνθήκες του δυστυχήματος.

Η απώλεια του Ρούσσου συγκλόνισε την κοινότητα των καλλιτεχνών και φίλων του, οι οποίοι αποχαιρετούν τον ταλαντούχο νέο που είχε συμμετάσχει σε μουσικά σχήματα όπως οι Simplefast και άλλα προσωπικά του projects. «Rest in Peace Phil William Roussos», ανέφεραν συγκινημένοι φίλοι του, ενώ πολλοί τονίζουν το ταλέντο και την ευγένειά του, που τον έκαναν ξεχωριστό στον καλλιτεχνικό χώρο.

Οι λεπτομέρειες της τελετής αποχαιρετισμού θα κοινοποιηθούν από τους οικείους του, ώστε να του πουν το τελευταίο «αντίο» φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ελλάδα / Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η επιστημονική έρευνα συνδέεται άμεσα με ζητήματα εθνικής ασφάλειας και επισήμανε ότι «βλέπω να αναδύεται ένας νέος χώρος όσον αφορά στην τεχνολογική καινοτομία γύρω από τον τομέα της άμυνας»
LIFO NEWSROOM
Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Ελλάδα / Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Έκτακτη κρίση στην Αγυιά Χανίων με 1.139 μετανάστες να φιλοξενούνται σε ακατάλληλες συνθήκες - Χωρίς επαρκή υποδομή και μεταφορά, η κατάσταση κινδυνεύει να εξελιχθεί σε υγειονομική «βόμβα», προειδοποιεί η αντιδήμαρχος Ελένη Ζερβουδάκη
LIFO NEWSROOM