Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό - Πού παρατηρούνται καθυστερήσεις εξαιτίας της κακοκαιρίας

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό - Πού παρατηρούνται καθυστερήσεις εξαιτίας της κακοκαιρίας Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων παρατηρούνται σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, λόγω της ισχυρής καταιγίδας που πλήττει από το μεσημέρι πολλές περιοχές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας από το ύψος της Βαρυμπόμπης έως την παραλιακή.

Παρόμοια είναι η εικόνα στη Λ. Αλεξάνδρας, στην κάθοδο της Λ. Μεσογείων από το ύψος του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν, στη Λ. Κατεχάκη στο ρεύμα προς Ηλιούπολη, από το ύψος της Καισαριανής και στην άνοδο της Λ. Κηφισίας από Κατεχάκη έως Εθνική Αντιστάσεως.

Αυξημένη κίνηση παρατηρείται επίσης και στα δύο ρεύμα της Λ. Βασ. Σοφίας, στην κάθοδο της Βασ. Κωνσταντίνου,  στην Ακαδημίας, στην Πανεπιστημίου, στη Σταδίου,  στη Βασ. Αμαλίας και στη Φιλελλήνων.          
 

Προβλήματα εντοπίζονται αυτή την ώρα στην άνοδο της Λ. Συγγρού, στη Λ. Βουλιαγμένης από το ύψος Αλίμου, στην Πειραιώς και στη Λ. Ποσειδώνος από Αλίμου έως Καραϊσκάκη στο ρεύμα προς Πειραιά.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ