Καραμπόλα στον Κηφισό - Κυκλοφοριακό χάος και ουρές χιλιομέτρων

Καραμπόλα στον Κηφισό - Κυκλοφοριακό χάος και ουρές χιλιομέτρων Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου. EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
0

Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων σημειώθηκε στην κάθοδο του Κηφισού με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η καραμπόλα σημειώθηκε λίγο μετά την Αττική οδό, στην κάθοδο του Κηφισού, στο ύψος της Ρενό.

Ο δρόμος αποκλείστηκε από την Τροχαία και παρά τη γρήγορα απομάκρυνση των οχημάτων οι ουρές των οχημάτων έφτασαν μέχρι την Κηφισιά.

Ειδικότερα, αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα προς Πειραιά ενώ παρόλο απομακρύνθηκαν γρήγορα τα αυτοκίνητα, τα προβλήματα στην κυκλοφορία παραμένουν από τη Μεταμόρφωση μέχρι και τη γέφυρα Καλυφτάκη.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΙΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΑΞΙΔΙ

Ελλάδα / Αποκάλυψη για την υπόθεση κατασκοπείας: Ποιος είναι πίσω από τον αξιωματικό - Το μυστικό ταξίδι στην Κίνα

Οι Αρχές ασφαλείας και οι ειδικοί ερευνητές της Διεύθυνσης Κυβερνοασφάλειας του ΓΕΕΘΑ έχουν καταλήξει σε έναν «άνθρωπο-σκιά» που κινούσε τα νήματα στην υπόθεση κατασκοπείας
THE LIFO TEAM