Κακοκαιρία: Πού θα χιονίσει τις επόμενες ώρες- Η πρόβλεψη του Αρναούτογλου

Κακοκαιρία: Πού θα χιονίσει τις επόμενες ώρες- Η πρόβλεψη του Αρναούτογλου Facebook Twitter
0

Χιόνια σε αρκετές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας αναμένονται από το βράδυ της Κυριακής, σύμφωνα με πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου. 

Τη Δευτέρα αναμένονται βροχές, οι οποίες από το πρωί θα περιοριστούν σε Θράκη, Μακεδονία, Στερεά, Πελοπόννησο, Αιγαίο και Κρήτη, ενώ τα φαινόμενα στα ανατολικά και βόρεια τμήματα του Αιγαίου και στη Θράκη θα είναι ισχυρότερα και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες, σύμφωνα με το meteo/Εθνικό Αστεροσκοπείο.

Στα ορεινά των παραπάνω ηπειρωτικών αλλά και σε ημιορεινές περιοχές των κεντρικών και βορείων ηπειρωτικών θα εκδηλωθούν χιονοπτώσεις. Πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει για το Βορειοανατολικό Αιγαίο.

Η πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου:

«Και να που ξαφνικά τα τελευταία τρεξίματα αρκετών προγνωστικών μοντέλων θέλουν να ντύνονται στα λευκά αρχικά αρκετές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας κατά τη διάρκεια της νύχτας προς τη Δευτέρα ακόμα και πάνω από τα 600 μέτρα στο νομό Φλώρινας και Κοζάνης, και κατά τη διάρκεια της Δευτέρας αρκετές ορεινές περιοχές της κεντρικής της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης αλλά ακόμα και περιοχές του νομού Κιλκίς Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής με χαμηλό υψόμετρο ίσως μάλιστα και μέχρι και πολύ χαμηλά γύρω από τη πόλη της Θεσσαλονίκης!!! Περισσότερες λεπτομέρειες θα υπάρξουν το βράδυ με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία!».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 23ΧΡΟΝΟΣ

Ελλάδα / Καλαμαριά: Προθεσμία για την Τρίτη έλαβε ο 23χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 20χρονου 

Η εισαγγελέας ποινικής δίωξης απήγγειλε στον 23χρονο -πλην της κακουργηματικής δίωξης για την ανθρωποκτονία- και κατηγορία για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία
THE LIFO TEAM