Κακοκαιρία Bora: 1.106 κλήσεις στην Πυροσβεστική από όλη τη χώρα

Κακοκαιρία Bora: 1.106 κλήσεις στην Πυροσβεστική από όλη τη χώρα Facebook Twitter
Φωτογραφία: Ροδιακή
0

Περισσότερες από 1.106 κλήσεις δέχθηκε η Πυροσβεστική λόγω της κακοκαιρίας, με εκκλήσεις για βοήθεια από περιοχές σε όλη τη χώρα, με τα προβλήματα να εστιάζονται ιδίως στη Λήμνο και στη Ρόδο.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Βασίλης Βαθρακογιάννης, οι πυροσβέστες χρειάστηκε να επέμβουν ειδικά στη Λήμνο και στη Ρόδο για απεγκλωβισμούς πολιτών, λόγω των προβλημάτων που δημιούργησαν οι βροχοπτώσεις. 

Όπως είπε, μιλώντας στον Σκάι, στη Λήμνο τα προβλήματα εντοπίστηκαν στις περιοχές Κοντιάς, Θάνος και Μύρινα, ενώ η Πυροσβεστική επιχείρησε σε 34 απεγκλωβισμούς. 

Η κατάσταση στη Ρόδο είναι εξίσου κρίσιμη, με δεκάδες κλήσεις για βοήθεια, ενώ η αποτίμηση των προβλημάτων είναι σε εκκρεμμότητα, νωρίς το πρωί της Κυριακής.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τη Ρόδο «χτύπησε» η κακοκαιρία Bora: 50 απεγκλωβισμοί - Πλημμύρισε η Ιαλυσός

Ελλάδα / Τη Ρόδο «χτύπησε» η κακοκαιρία Bora: 50 απεγκλωβισμοί - Πλημμύρισε η Ιαλυσός

Απαγορεύονται οι μετακινήσεις σε όλη τη Ρόδο - 600 κλήσεις στην Πυροσβεστική - Στην Ιαλυσό τα μεγαλύτερα προβλήματα - Δύο νεκροί στη Λήμνο - Πώς θα συνεχιστεί σήμερα Κυριακή η κακοκαιρία
LIFO NEWSROOM

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΕΛΛΑΔΑ ΝΗΣΙΑ ΛΙΣΤΑ

Ελλάδα / Ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο ψήφισαν τις 20 καλύτερες χώρες: Τα 2 μέρη που ξεχωρίζουν στην Ελλάδα

Τα αποτελέσματα των Condé Nast Traveler Readers’ Choice Awards 2025, όπου ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο ψήφισαν τις χώρες που ξεχώρισαν για την αυθεντικότητα, τον πολιτισμό, τη βιωσιμότητα και την αίσθηση σύνδεσης που προσφέρουν
THE LIFO TEAM
Εργατικά ατυχήματα: Θλιβερό ρεκόρ τριετίας το 2025

Ρεπορτάζ / Εργατικά ατυχήματα: Θλιβερό ρεκόρ τριετίας το 2025

Το τραγικό εργατικό δυστύχημα στα Τρίκαλα επαναφέρει με ένταση τη συζήτηση για την ασφάλεια στους χώρους εργασίας. Ποιες είναι οι χρόνιες αδυναμίες πρόληψης και ελέγχου που κοστίζουν ανθρώπινες ζωές και τι αναφέρει ανεξάρτητη έρευνα που καταγράφει τρομακτικό ρεκόρ θανάτων σε χώρους εργασίας το 2025.
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ