Ηράκλειο: Δύο συλλήψεις για παράνομη πώληση συσκευασιών που περιείχαν αέριο γέλιου

Ηράκλειο: Δύο συλλήψεις για παράνομη πώληση συσκευασιών που περιείχαν αέριο γέλιου Facebook Twitter
0

Στη σύλληψη ενός 62χρονου για παράνομη πώληση συσκευασιών που περιείχαν αέριο γέλιου, καθώς και δύο γυναικών πολιτών Ηνωμένου Βασιλείου, 20 και 21 ετών, προχώρησαν τα μεσάνυκτα αστυνομικοί στην περιοχή Χερσόνησο Ηρακλείου.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, στο πλαίσιο ειδικού σχεδιασμού και δράσεων που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης σε τουριστικές περιοχές, για την καταπολέμηση του φαινομένου της διάθεσης και κυκλοφορίας πλαστικών μπαλονιών που περιέχουν αέριο γέλιου, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας του 62χρονου.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο 62χρονος διέθετε εντός του καταστήματος του φιαλίδια-αμπούλες οι οποίες περιείχαν αέριο γέλιου.

Σύμφωνα με την αστυνομική ανακοίνωση βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Έξι αμπούλες- φιαλίδια οι οποίες περιείχαν αέριο γέλιου, τρία χρησιμοποιημένα μπαλόνια με αέριο γέλιου, είκοσι εννέα κενές αμπούλες -φιαλίδια, μια συσκευασία η οποία περιείχε 50 μπαλόνια, δύο μεταλλικά αντικείμενα με τα οποία διοχετεύεται το αέριο γέλιου μέσα στα μπαλόνια και το χρηματικό ποσό των 110 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

Επίσης στην ίδια περιοχή συνελήφθησαν από την αστυνομία δύο γυναίκες από τη Βρετανία, ηλικίας 20 και 21 ετών, καθώς σύμφωνα με την Αστυνομία «πάστηκαν» να διαθέτουν προς πώληση συνολικά δεκατρείς αμπούλες- φιαλίδια με αέριο γέλιου με τα οποία γέμιζαν, με μεταλλικό αντικείμενο, μπαλόνια.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανελλήνιες 2025: Τα έξι βασικά βήματα για τη σωστή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Τα έξι βασικά βήματα για τη σωστή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού

Η συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου κάθε άλλο παρά τυπική διαδικασία μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού μπορεί να είναι καθοριστικής σημασίας για το τελικό αποτέλεσμα εισαγωγής στη μεταλυκειακή εκπαίδευση ενός υποψηφίου
LIFO NEWSROOM
Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Ελλάδα / Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Έξι παιδιά νοσηλεύονται στο Παίδων, δύο ενήλικες στο «Γεννηματάς», τρεις στο «Ασκληπιείο» και δύο στο ΚΑΤ, μεταξύ αυτών και μία 32χρονη πολυτραυματίας
LIFO NEWSROOM