No.1

Η Μαρέβα Μητσοτάκη απάντησε σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για το αν ράβει μάσκες ο οίκος μόδας

Η Μαρέβα Μητσοτάκη απάντησε σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για το αν ράβει μάσκες ο οίκος μόδας Facebook Twitter
0

Απάντηση στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Γιαννούλη έδωσε η Μαρέβα Μητσοτάκη, για ανάρτησή του στο twitter. 

Όλα ξεκίνησαν χθες το βράδυ, όταν ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ένα σύντομο tweet, για τον οίκο μόδας της κυρίας Γκραμπόφσκι. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναρωτήθηκε δημοσίως αν ράβει μάσκες η Zeus+Δione, προκαλώντας την απάντηση της συζύγου του πρωθυπουργού. 

Το επόμενο πρωί, η κα Μαρέβα Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι έγραψε στον δικό της λογαριασμό στο Twitter: «Κύριε Γιαννούλη, σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Φυσικά, φτιάχνουμε μάσκες από όλο το ύφασμα που περισσεύει από την παραγωγή και τις δίνουμε δωρέαν. ΥΓ: Το σωστό account είναι @ZeusnDione»

Η Μαρέβα Μητσοτάκη είχε ιδρύσει την εταιρεία Zeus+Δione μαζί με την Δήμητρα Κολοτούρα., δημιουργώντας ρούχα και αξεσουάρ, σε συνεργασία με Έλληνες τεχνίτες.

Ελλάδα
0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρίπολη: Συλλήψεις μελών εγκληματικής οργάνωσης για ληστείες και κλοπές - Υπάρχει και καταγγελία για βιασμό

Ελλάδα / Τρίπολη: Συλλήψεις μελών εγκληματικής οργάνωσης για ληστείες και κλοπές - Υπάρχει και καταγγελία για βιασμό

Μία γυναίκα υποστηρίζει ότι την ανάγκασαν σε «σεξουαλική πράξη με βιντεοσκόπηση», απειλώντας ότι θα δημοσιοποιούσαν το υλικό σε περίπτωση που κατήγγελλε το γεγονός στην Αστυνομία
THE LIFO TEAM