Η ΔΕΔΔΗΕ προειδοποιεί: Προσοχή στο πέταγμα των χαρταετών

Η ΔΕΔΔΗΕ προειδοποιεί: Προσοχή στο πέταγμα των χαρταετών Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
0

Η ΔΕΔΔΗΕ συνιστά προσοχή στο πέταγμα των χαρταετών για την αποφυγή των κινδύνων ηλεκτροπληξίας και διακοπής της παροχής ρεύματος στη γύρω περιοχή. 

Ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας συμβουλεύει τους πολίτες να μην πετούν το χαρταετό τους κοντά σε ηλεκτροφόρα καλώδια την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας. 

Ωστόσο αν ο χαρταετός μπλεχτεί στα καλώδια, τότε για την ασφάλειά σας:

1. Μην επιχειρήσετε να τον απελευθερώσετε τραβώντας τον σπάγκο ή χρησιμοποιώντας άλλα αντικείμενα, ακόμη και ξύλινα.

2. Μην προσπαθήσετε να αναρριχηθείτε πάνω σε ικριώματα ή στύλους διανομής ηλεκτρικού ρεύματος ή ηλεκτροφωτισμού, ούτε και σε σημεία που βρίσκονται κοντά σε ηλεκτροφόρα καλώδια.

Σε κάθε περίπτωση που θα χρειαστείτε βοήθεια:

3. Ειδοποιείστε τις βλάβες του ΔΕΔΔΗΕ (11500, Κέντρο Εξυπηρέτησης και Βλαβών) ή

4. Επικοινωνήστε με το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής

Για την ταχεία αποκατάσταση τυχόν βλαβών από το πέταγμα των χαρταετών, ο ΔΕΔΔΗΕ θα έχει αυξημένα συνεργεία σε όλες τις Υπηρεσίες του ανά τη χώρα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΝΑ ΣΤΡΑΤΙΝΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ελλάδα / Ποια είναι η Άννα Στρατινάκη: Το βιογραφικό και η πορεία της υποδιοικήτριας που παραιτήθηκε

Η παραίτησή της έρχεται λίγο μετά τη γνωστοποίηση της υπόθεσης Παναγόπουλου για υπεξαίρεση χρημάτων και την εμπλοκή του συζύγου της, αν και η ίδια στην επιστολή της αναφέρει πως παραιτείται «για οικογενειακούς λόγους υγείας»
THE LIFO TEAM
ΓΣΕΕ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

Ελλάδα / Γιάννης Παναγόπουλος: «Είμαι στη διάθεση της Δικαιοσύνης» – Τι έδειξε η έρευνα για τις εταιρείες «οχήματα»

Ο Γιάννης Παναγόπουλος και έξι πρόσωπα που εμφανίζονται ως ιδιοκτήτες ή νόμιμοι εκπρόσωποι των εταιρειών αυτών, φέρονται σύμφωνα με την έρευνα, να υπεξαίρεσαν δύο εκατομμύρια ευρώ
THE LIFO TEAM
ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΙΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΝΑΤΟ

Ελλάδα / Υπόθεση κατασκοπείας: Πώς έφτασε η ΕΥΠ στα ίχνη του αξιωματικού - Έδινε πληροφορίες για ΝΑΤΟϊκά σχέδια

Ο αξιωματικός που υπηρετούσε σε θέση ευθύνης, κατηγορείται ότι συνειδητά μετέδιδε σε τρίτους άκρως απόρρητες στρατιωτικές πληροφορίες, που θέτουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια
THE LIFO TEAM