Γυναικοκτονία στη Λαμία: Σκότωσε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε

Γυναικοκτονία στη Λαμία: Σκότωσε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε Facebook Twitter
Φωτ.: TVStar
0

Ακόμη μία γυναικοκτονία σημειώθηκε, αυτή τη φορά στη Λαμία - και συγκεκριμένα στο Παγκράτι - το απόγευμα της Δευτέρας (12/8). 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας 67χρονος άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Γείτονες, ακούγοντας τους πυροβολισμούς, ειδοποίησαν άμεσα την αστυνομία. Όταν οι αστυνομικές αρχές έφτασαν στο σημείο, βρήκαν το ζευγάρι νεκρό μέσα στο σπίτι.

Η τραγική αυτή υπόθεση προστίθεται στη λίστα των γυναικοκτονιών που έχουν συγκλονίσει τη χώρα τα τελευταία χρόνια, προκαλώντας οργή και θλίψη στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο.

Περισσότερα σε λίγο

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία αναφέρει πως δόθηκαν στον τραγουδιστή σημαντικά ποσά για οικιακή βοηθό, έξοδα διαβίωσης, φύλαξη 24 ώρες το 24ωρο και για αγορές ρούχων αξίας περίπου 40.000 ευρώ
THE LIFO TEAM