Γυμναστής «αγνοούνταν» για τρία χρόνια και πληρωνόταν κανονικά!

Γυμναστής «αγνοούνταν» για τρία χρόνια και πληρωνόταν κανονικά! Facebook Twitter
1

Για τρία χρόνια πληρωνόταν κανονικά, αλλά κανείς δεν γνώριζε που βρισκόταν!

Ο λόγος για έναν καθηγητή Φυσικής Αγωγής ο οποίος, κινούμενος μεταξύ μεταπτυχιακών σπουδών, αναρρωτικών αδειών και διδακτορικών, κατάφερνε επί τρία ολόκληρα χρόνια να εισπράττει κανονικά τον μισθό του, χωρίς να έχει εμφανιστεί ποτέ στην οργανική του θέση στην Κρήτη.

Ο αγνοούμενος καθηγητής εντοπίστηκε τελικά από τη διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ηρακλείου, καθώς, σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive.gr, για την υπόθεση διενεργήθηκε ΕΔΕ και διαπιστώθηκε ότι για έξι μήνες πληρώθηκε παράνομα και τώρα καλείται να επιστρέψει τους μισθούς που αντιστοιχούν σε αυτό το χρονικό διάστημα.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τροχαίο στην Αττική Οδό: Σύγκρουση νταλίκας με φορτηγό – Διακοπή της κυκλοφορίας σε δύο λωρίδες

Ελλάδα / Τροχαίο στην Αττική Οδό: Σύγκρουση νταλίκας με φορτηγό – Διακοπή της κυκλοφορίας σε δύο λωρίδες

Τα οχήματα που μετέφερε η νταλίκα, έπεσαν στο οδόστρωμα ενώ το φορτηγό, που ενεπλάκη στο συμβάν, αποχώρησε από το σημείο και αναζητείται από τους αστυνομικούς
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια