Φωτιά τώρα στο Δρέπανο Κοζάνης - Αναμένονται εναέρια μέσα

Φωτιά τώρα στο Δρέπανο Κοζάνης - Αναμένονται εναέρια μέσα Facebook Twitter
φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 12.30 μετά το μεσημέρι, σε αγροτική περιοχή του Δρεπάνου Κοζάνης, και η οποία επεκτάθηκε πολύ γρήγορα εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων που επικρατούν στην περιοχή. Η φωτιά αρχικά έκαψε χορτολιβαδικές εκτάσεις, αλλά γρήγορα επεκτάθηκε προς το βουνό, καίγοντας κέδρα και δρύες.

Στην κατάσβεση της φωτιάς συμμετέχουν τρία πεζοπόρα τμήματα της πυροσβεστικής με 11 άνδρες το καθένα, 10 οχήματα και πολλές υδροφόρες και σκαπτικά μηχανήματα του δήμου Κοζάνης. Επίσης, υπάλληλοι του δασαρχείου Κοζάνης και πολλοί κάτοικοι του Δρεπάνου συμβάλλουν με κάθε τρόπο στο έργο της πυρόσβεσης.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, αναμένονται να φθάσουν στο σημείο και εναέρια μέσα, προκειμένου να συμβάλουν στην κατάσβεση της φωτιάς. Πριν από λίγο υπήρξε και ενημέρωση από το 112, που καλούσε τους πολίτες να βρίσκονται σε ετοιμότητα και να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις των αρχών.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δολοφονία στη Σκύδρα: «Είχε φαντασιώσεις ότι του έκανε ζημία, τον έβριζε» λένε συγγενείς του δράστη

Ελλάδα / Δολοφονία στη Σκύδρα: «Είχε φαντασιώσεις ότι του έκανε ζημία, τον έβριζε» λένε συγγενείς του δράστη

Οι διαφορές των δύο ανδρών σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν χρόνιες και για αυτό η οικογένεια του 72χρονου ήταν εξαρχής ανήσυχη μετά την εξαφάνισή του - Τι υποστηρίζει η κόρη του θύματος
LIFO NEWSROOM
Oπλα και πυρομαχικά βρέθηκαν σε κάδο απορριμμάτων στην Καισαριανή

Ελλάδα / Oπλα και πυρομαχικά βρέθηκαν σε κάδο απορριμμάτων στην Καισαριανή

Μεταξύ των πυρομαχικών που εντοπίστηκαν ήταν δύο μοχλοί απελευθέρωσης χειροβομβίδας, μια αμυντική χειροβομβίδα, διάφορα οξειδωμένα εξαρτήματα από όπλα, φυσσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων
LIFO NEWSROOM