Φωτιά σε εργοστάσιο πλαστικών - Κλειστή η εθνική οδός Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Μεταμόρφωσης

Φωτιά σε εργοστάσιο πλαστικών - Κλειστή η εθνική οδός Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Μεταμόρφωσης Facebook Twitter
0

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει σε εργοστάσιο ανακυκλώσιμων πλαστικών στη Μεταμόρφωση Αττικής, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας. 

Λόγω του κινδύνου και της έκτασης της φωτιάς, η κυκλοφορία διακόπηκε και στα δύο ρεύματα - από το ύψος της Λυκόβρυσης ως τη γέφυρα Μεταμόρφωσης. Κοντά στο εργοστάσιο υπάρχουν βιοτεχνίες με εύφλεκτα υλικά, αλλά και ορισμένες κατοικίες.

Φωτιά σε εργοστάσιο πλαστικών - Κλειστή η εθνική οδός Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Μεταμόρφωσης Facebook Twitter

Η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για το περιστατικό στις 6:45 το πρωί και αμέσως έσπευσαν στο σημείο 21 πυροσβέστες με 7 οχήματα που δίνουν μάχη με τις φλόγες. Προς το παρόν τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν άγνωστα, όπως δήλωσε στο LiFO.gr αξιωματικός της πυροσβεστικής. 

Την επιχείρηση κατάσβεσης συνδράμουν εθελοντές αλλά και υδροφόρες του δήμου και της Πολιτικής Προστασίας.

Upd (8:38π.μ): Αξιωματικός του Β' τμήματος Τροχαίας αυτοκινητοδρόμων Αττικής επιβεβαίωσε στη LiFO πως το ρεύμα της ανόδου δίνεται πλέον σταδιακά στην κυκλοφορία. Ωστόσο η φωτιά παραμένει σε εξέλιξη. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φοινικούντα: Νέες αποκαλύψεις για τη διπλή δολοφονία – Καταθέσεις, αντιφάσεις και η «σκιά» της κληρονομιάς

Ελλάδα / Φοινικούντα: Νέες αποκαλύψεις για τη διπλή δολοφονία – Καταθέσεις, αντιφάσεις και η «σκιά» της κληρονομιάς

Η έρευνα για τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα αποκτά νέα διάσταση μετά τις σημερινές καταθέσεις. Αντιφάσεις, συγγενικές σχέσεις, οικονομικά κίνητρα και η σκιά μιας κληρονομιάς συνθέτουν ένα από τα πιο σκοτεινά κεφάλαια των τελευταίων ετών στη Μεσσηνία
LIFO NEWSROOM