Εύβοια: 54χρονη εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στην περιοχή Αχλάδι

Εύβοια: 54χρονη εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στην περιοχή Αχλάδι Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου EUROKINISSI
0

Νεκρή μέσα στο σπίτι της, εντοπίστηκε μία 54χρονη σήμερα σε χωριό της Εύβοιας.

Συγκεκριμένα, η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή το μέσα στο σπίτι της, στην περιοχή Αχλάδι του Δήμου Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας, στην Εύβοια.

Άμεσα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου, ωστόσο ήταν αργά, καθώς εκεί απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

«Πιθανή αιτία του θανάτου της η ανακοπή καρδιάς», αναφέρουν οι πληροφορίες του evima.gr, ωστόσο τα ακριβή αίτια του θανάτου της θα δείξει η νεκροψία – νεκροτομή.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τους κατοίκους του χωριού, η 54χρονη είχε δύο κόρες ενώ είχε χάσει τον γιο της σε τροχαίο πριν από δέκα χρόνια.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LiFO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ελλάδα / Μιχάλης Μαρμαρινός από Δελφούς: «Δεν υπάρχει το "εγώ" χωρίς τον συνάνθρωπο»

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου συμμετείχε μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Κοινωνικής Ψυχιατρικής Στέλιο Στυλιανίδη και τον επικεφαλής ιατρό αποστολών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αστροναυτών, Αδριανό Γολέμη, σε μια συζήτηση όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν η αποδοχή, η συμπερίληψη, η ψυχική υγεία και η αξία της συνεργασίας, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
THE LIFO TEAM