Εύβοια: 54χρονη εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στην περιοχή Αχλάδι

Εύβοια: 54χρονη εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στην περιοχή Αχλάδι Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου EUROKINISSI
0

Νεκρή μέσα στο σπίτι της, εντοπίστηκε μία 54χρονη σήμερα σε χωριό της Εύβοιας.

Συγκεκριμένα, η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή το μέσα στο σπίτι της, στην περιοχή Αχλάδι του Δήμου Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας, στην Εύβοια.

Άμεσα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου, ωστόσο ήταν αργά, καθώς εκεί απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

«Πιθανή αιτία του θανάτου της η ανακοπή καρδιάς», αναφέρουν οι πληροφορίες του evima.gr, ωστόσο τα ακριβή αίτια του θανάτου της θα δείξει η νεκροψία – νεκροτομή.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τους κατοίκους του χωριού, η 54χρονη είχε δύο κόρες ενώ είχε χάσει τον γιο της σε τροχαίο πριν από δέκα χρόνια.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Ελλάδα / Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Σύμφωνα με τοπικά έθιμα, επειδή τρία από τα παιδιά του ήταν ακόμη αβάπτιστα, τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου μια σύντομη τελετή σε κοντινό χωριό, προκειμένου να μπορέσει να μεταφερθεί η σορός του στο σπίτι
LIFO NEWSROOM
Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο φρουρούμενους τραυματίες

Ελλάδα / Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο τραυματίες

Πρόκειται για έναν 25χρονο, αδελφό του 27χρονου ιδιοκτήτη του σπιτιού όπου σημειώθηκε η έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού, και έναν ακόμη 26χρονο κάτοικο των Βοριζίων.
LIFO NEWSROOM
ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ ΕΠΙΘΕΣΗ

Ελλάδα / Επίθεση ροτβάιλερ στην Καλαμάτα: Κατατέθηκε μήνυση για κακοποίηση ζώου - «Το χτύπησε με την αλυσίδα»

Σύμφωνα με επικεφαλής ομάδας κατά της κακοποίησης ζώων, το σκυλί ήταν «ζώο εργαλείο» και «ο σκοπός του ήταν η γέννα και η πώληση κουταβιών, όχι η συντροφιά»
LIFO NEWSROOM