Επίθεση οπαδών σε τρόλεϊ στο κέντρο της Αθήνας

Επίθεση οπαδών σε τρόλεϊ στο κέντρο της Αθήνας Facebook Twitter
Φωτ.: Πάρις Ταβιτιάν/ LIFO
1


Επεισόδια σημειώθηκαν στην οδό Χαριλάου Τρικούπη λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Το ΑΠΕ-ΜΠΕ μεταδίδει πως ομάδα ατόμων που κατέβαιναν την Αλεξάνδρας αρχικά έριξαν βόμβα μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ, ενώ στη συνέχεια ακινητοποίησαν τρόλεϊ, μπήκαν μέσα σε αυτό και επιτέθηκαν σε ένα επιβάτη, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά.


Άμεσα επενέβησαν αστυνομικοί που βρισκόντουσαν στην περιοχή και συνέλαβαν τρία άτομα, τα οποία οδηγήθηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής όπου και κρατούνται.


Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Αθλητικής Βίας της ΕΛ.ΑΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα που έκανε την επίθεση αποτελούταν από περίπου 30 οπαδούς της ΑΕΚ που σταμάτησαν το τρόλεϊ πιστεύοντας πως επέβαιναν οπαδοί του Παναθηναϊκού.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μιλώντας ανοιχτά για όσα πολλές φορές μένουν στο περιθώριο ή αμφισβητούνται

Ελλάδα / The Upfront Initiative 2025: Καλεσμένοι-έκπληξη και δεκάδες προσωπικότητες στο φετινό συνέδριο

Περισσότεροι από 50 εκπρόσωποι του πολιτισμού, των επιχειρήσεων, της πολιτικής, των media, του ακτιβισμού και της κοινωνίας των πολιτών θα συζητήσουν ανοιχτά θέματα που αφορούν την ισότητα, τη διαφορετικότητα και τη συμπερίληψη στους χώρους εργασίας αλλά και στην καθημερινή ζωή.
LIFO NEWSROOM
Νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ: Εργαζόμενοι και ασθενείς με εγκαύματα από ακτινοβολία UV σε χειρουργείο

Ελλάδα / Νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ: Εργαζόμενοι και ασθενείς με εγκαύματα από ακτινοβολία UV σε χειρουργείο

Αρκετοί εργαζόμενοι εμφάνισαν συμπτώματα όπως πονοκεφάλους, ζαλάδες και άλλες παρενέργειες, ενώ υπάρχει έντονη ανησυχία για τις πιθανές μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στην υγεία τόσο του προσωπικού όσο και των ασθενών
LIFO NEWSROOM
Μετς: Βίντεο από την στιγμή που ΙΧ στο οποίο βρέθηκε σορός άνδρα τυλίγεται στις φλόγες

Ελλάδα / Μετς: Βίντεο από την στιγμή που το αυτοκίνητο στο οποίο βρέθηκε σορός άνδρα τυλίγεται στις φλόγες

ο όχημα, το οποίο έφερε ξένες πινακίδες, φέρεται να ήταν σταθμευμένο για αρκετό καιρό στο σημείο, γεγονός που έχει προκαλέσει ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Στο sport24 διαβάζω ότι εν ολίγοις οπαδοί του ΠΑΟ σταμάτησαν το τρόλεϋ γιατί νόμιζαν (!) ότι σε αυτό επέβαινε ένας ΑΕΚτζής, τον οποίον κ ράπισαν. (Τι άλλο θα διαβάσουμε πχια;!) Τι από τα δύο ισχύει τελικά; Όχι ότι έχει κ μεγάλη σημασία, ο καμμένος εγκέφαλος είναι κοινός τόπος πλέον.