Έντεκα οι νεκροί από τη γρίπη

Έντεκα οι νεκροί από τη γρίπη Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
1

Τρία ακόμα άτομα έχασαν τη ζωή τους το τελευταίο 24ωρο από επιπλοκές της γρίπης, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων στην Ελλάδα στους 11, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία.

Την ίδια στιγμή, 17 είναι οι βαριά ασθενείς που εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Συνολικά 35 άτομα έχουν νοσηλευτεί σε ΜΕΘ από τις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου.

Όπως αναφέρει το MEGA, μεταξύ των τελευταίων θυμάτων είναι και ένας άνδρας 59 ετών, ο οποίος ενώ είχε επιβεβαιωθεί εργαστηριακά ότι έπασχε από γρίπη τύπου Α και βρισκόταν σε σοβαρή κατάσταση, νοσηλευόταν διασωληνωμένος σε απλό θάλαμο στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός και όχι στην εντατική. Σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι, οι νοσοκομειακοί γιατροί καταγγέλλουν ότι καθημερινά πάρα πολλοί ασθενείς που βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε απλούς θαλάμους γιατί δεν υπάρχουν άλλα κρεβάτια στις μονάδες εντατικής θεραπείας.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξαφάνιση 16χρονης: «Πάτε να μας κατηγορήσετε για κάτι;» - Νέες αποκαλύψεις για τους γονείς

Ελλάδα / Εξαφάνιση 16χρονης: «Πάτε να μας κατηγορήσετε για κάτι;» - Νέες αποκαλύψεις για τους γονείς της

«Την είχε κουρέψει ο μπαμπάς της σαν αγόρι, επειδή του ζήτησε να πάει κομμωτήριο», «Δεν είχε τίποτα το κινητό της, δεν την άφηνε να έχει Instagram» καταγγέλλουν συμμαθήτριες της 16χρονης
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια