Ένοπλοι άνοιξαν πυρ σε μυστικούς αστυνομικούς στη Ζάκυνθο - Ανθρωποκυνηγητό των αρχών

Ένοπλοι άνοιξαν πυρ σε μυστικούς αστυνομικούς στη Ζάκυνθο - Ανθρωποκυνηγητό των αρχών Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Πυρ κατά δύο αστυνομικών της Υπηρεσίας Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος και Αντιμετώπισης Τρομοκρατίας, άνοιξαν δύο άντρες στην περιοχή του Λαγανά, λίγο μετά τις 9μ.μ.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο άντρες βρίσκονταν σε στενό δίπλα από ξενοδοχείο στην περιοχή του Λαγανά και όταν οι δύο αστυνομικοί πλησίασαν το σημείο, οι δράστες επιτέθηκαν στην αρχή φραστικά κατά των δύο μυστικών αστυνομικών και στη συνέχεια οι τόνοι ανέβηκαν.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν σε απόσταση βολής, οι δύο αλλοδαποί τράβηξαν τα όπλα τους και πυροβόλησαν εναντίον των αξιωματικών, επιχειρώντας να τους πετύχουν.


Οι αστυνομικοί καλύφθηκαν σε κοντινή μάντρα για να αποφύγουν τα πυρά και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς το αυτοκίνητο τους, που βρισκόταν περίπου 100 μέτρα μακριά, καλώντας ενισχύσεις. Στο διάστημα αυτό, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.


Στο σημείο έσπευσε μεγάλη αστυνομική δύναμη και ξεκίνησαν το ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη των ενόπλων. Μετά από περίπου μισή ώρα ερευνών, στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ο ένας από τους δύο δράστες.

Έρευνα για την επίθεση διενεργεί η Ασφάλεια Ζακύνθου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Από τα ισόβια στην «πρόωρη» αποφυλάκιση Κορκονέα και την επιστροφή στη φυλακή

Ελλάδα / Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Από τα ισόβια στην «πρόωρη» αποφυλάκιση Κορκονέα και την επιστροφή στη φυλακή

Η υπεράσπιση, μέσω της δικηγόρου Βάσως Πανταζή, ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει εκ νέου στον Άρειο Πάγο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση «αναιρετέα»
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: «Πρέπει να δούνε αν οδηγούσε ο σύζυγος ή ο συνοδηγός» λέει η γυναίκα του θυματος

Ελλάδα / Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: «Πρέπει να δούνε αν οδηγούσε ο σύζυγος ή ο συνοδηγός» λέει η γυναίκα του θυματος

Οι Αρχές εξετάζουν τη μαρτυρία δημοσιογράφου που βρέθηκε τυχαία στο σημείο του τροχαίου και υποστηρίζει πως η μηχανή με τους δύο αναβάτες χτύπησε άλλη μηχανή
LIFO NEWSROOM