ΕΛΤΑ: Τα κόκκινα γραμματοκιβώτια επιστρέφουν για τις επιστολές στον Άγιο Βασίλη

ΕΛΤΑ: Τα κόκκινα γραμματοκιβώτια Facebook Twitter
Πηγή: elta.gr
0

Για 30η χρονιά τα γιορτινά κόκκινα γραμματοκιβώτια παίρνουν τη θέση τους έξω από τα Κεντρικά Ταχυδρομεία της χώρας και όλο το δίκτυο των ΕΛΤΑ ετοιμάζεται να υποδεχτεί, και βέβαια να απαντήσει, στα χιλιάδες γράμματα μικρών και μεγάλων προς τον Άγιο Βασίλη. 

Έτσι, από σήμερα, Πέμπτη 4 Νοεμβρίου, μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να μπουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση hohoho.elta.gr και να δουν κατατοπιστικά βίντεο με οδηγίες για το πώς θα γράψουν το δικό τους γράμμα με τέτοιο τρόπο ώστε να λάβουν την απάντηση-έκπληξη των ΕΛΤΑ, που φέτος υπογράφει ο συγγραφέας παιδικών βιβλίων Φίλιππος Μανδηλαράς.

Στην ιστοσελίδα θα βρείτε επίσης έτοιμα χριστουγεννιάτικα επιστολόχαρτα, εκπαιδευτικά παιχνίδια, το κοντινότερο ταχυδρομείο για να στείλετε το γράμμα σας και άλλες εκπλήξεις.

Ειδικά για τους εκπαιδευτικούς, η ιστοσελίδα περιλαμβάνει ιδέες και οδηγίες προκειμένου να αξιοποιήσουν τη δράση των ΕΛΤΑ μέσα στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Την ίδια μέρα, κυκλοφορεί η αναμνηστική σειρά γραμματοσήμων «Χριστούγεννα 2021» για να ταχυδρομήσει έγκαιρα τις ευχές μας στα αγαπημένα πρόσωπα. Οι φιγούρες των μικρών παιδιών που ψέλνουν τα κάλαντα στις γειτονιές θα μας ταξιδέψει σε νοσταλγικές εποχές, όπως αναφέρουν τα ΕΛΤΑ.

Η χριστουγεννιάτικη σειρά περιλαμβάνει επίσης φακέλους πρώτης ημέρας κυκλοφορίας, αριθμημένα λευκώματα και φυλλαράκια καθώς και τευχίδια αυτοκόλλητων γραμματοσήμων. Η σχεδίαση των γραμματοσήμων και των προϊόντων έγινε από την Ανθούλα Λύγκα. Τα γραμματόσημα και τα φιλοτελικά προϊόντα μπορείτε να τα βρείτε στα ταχυδρομικά καταστήματα και στο e-shop των ΕΛΤΑ.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη - Σοβαρές καταγγελίες για τη δομή των ΑμεΑ-Μητέρα: «Ξέρω ότι δίπλα στο γιο μου πέθαναν άλλα τρία παιδιά»

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη - Σοβαρές καταγγελίες για τη δομή των ΑμεΑ-Μητέρα: «Ξέρω ότι δίπλα στο γιο μου πέθαναν άλλα τρία παιδιά»

Οι αποκαλύψεις ξεκίνησαν όταν ο 20χρονος Πάρης έχασε τη ζωή του το Νοέμβριο του 2021 και η οικογένειά του κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στις αρχές
NEWSROOM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ