Ελένη Τουλουπάκη: «Το επόμενο θα είναι να με σκοτώσουν»

Ελένη Τουλουπάκη: «Το επόμενο θα είναι να με σκοτώσουν» Facebook Twitter
0

Έχω γίνει ο υπ΄αριθμόν ένα στόχος, το επόμενο θα είναι να με σκοτώσουν, φέρεται να δήλωσε η εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη.

Μετά την «περίεργη διάρρηξη» στο σπίτι της, από όπου, οι δράστες δεν αφαίρεσαν συσκευές ή αντικείμενα αξίας, η εισαγγελέας Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, επιστρέφει σήμερα από τη γενέτειρα της, την Κρήτη.

Διάρρηξη στο σπίτι της Εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη


Η εισαγγελέας δήλωσε στο dikografies.blogspot, εξαιρετικά ανήσυχη, για το τι μπορεί να συμβαίνει, καθώς δεν είχε ακόμη εικόνα, για την κατάσταση, που επικρατούσε στο σπίτι της, μετά από τη διάρρηξη. Όπως είπε στις «Δικογραφίες» πληροφορήθηκε την διάρρηξη από την οικιακή βοηθό, η οποία πήγε σήμερα πρωί - πρωί, για να καθαρίσει το σπίτι, ενόψει της επιστροφής της κ. Τουλουπάκη από την Κρήτη.

Η οικιακή βοηθός, ήταν ο άνθρωπος, που μπήκε πρώτος στο σπίτι της εισαγγελέα και αντίκρισε την καταστροφή, καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενα της, οι διαρρήκτες δεν είχαν αφήσει τίποτα όρθιο μέσα στο σπίτι, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν τίποτα, πιθανόν, γιατί δεν βρήκαν αυτό, που έψαχναν.

Ήταν τέτοια η αγωνία τους, που όπως είπε η εισαγγελέας στις «Δικογραφίες» έψαχναν, για έγγραφα, ακόμη και στο πιάνο. Έντρομη η οικιακή βοηθός τηλεφώνησε στην εισαγγελέα, που ειδοποίησε την Αστυνομία.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ