Εκτέλεση στο Ψυχικό: Ποιος ήταν ο άντρας που σκοτώθηκε με 20 σφαίρες

Εκτέλεση στο Ψυχικό: Ποιος ήταν ο άντρας που σκοτώθηκε με 20 σφαίρες Facebook Twitter
Φωτογραφία: Eurokinissi
0

Τους λόγους για την εν ψυχρώ εκτέλεσης ενός άντρα το πρωί της Τρίτης, σε κεντρικό σημείο στο Νέο Ψυχικό, αναζητά η αστυνομία.

Θύμα της δολοφονίας ήταν ένας άντρας, 54 ετών, τοπογράφος - μηχανικός, συνιδιοκτήτης τεχνικού γραφείου, μπροστά από το οποίο έγινε η εκτέλεση, στη συμβολή των οδών Κρήτης και 25ης Μαρτίου, στο Νέο Ψυχικό. Ο συνεταίρος του ήταν αυτός που ενημέρωσε την αστυνομία για τη δολοφονική επίθεση, αναφέροντας πως ο εκτελεστής διέφυγε με μηχανή.

Το θύμα, την ώρα της επίθεσης, οδηγούσε αυτοκίνητο, το οποίο ανήκε στον συνεταίρο του και το οποίο του είχε δανείσει, όπως είπε ο ίδιος στην αστυνομία. Για τον λόγο αυτό, η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει το ενδεχόμενο στόχος της μαφιόζικου τύπου εκτέλεσης να ήταν ο συνεταίρος και όχι το θύμα - χωρίς κανείς από τους δύο πάντως να έχει απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν για ποινικούς λόγους.

Εκτέλεση στο Ψυχικό: Ποιος ήταν ο άντρας που σκοτώθηκε με 20 σφαίρες Facebook Twitter
Φωτογραφία: Eurokinissi
Εκτέλεση στο Ψυχικό: Ποιος ήταν ο άντρας που σκοτώθηκε με 20 σφαίρες Facebook Twitter
Φωτογραφία: Eurokinissi

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σημείο της επίθεσης είναι σε κεντρικό, εμπορικό δρόμο στο Νέο Ψυχικό, πολυσύχναστο και με πολλά καταστήματα, ενώ απέχει μόλις τρία τετράγωνα από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΥΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ

Ελλάδα / Λύκοι στην Πάρνηθα: Η Επιτροπή «Φύση 2000» του ΥΠΕΝ διαφωνεί με την εισαγγελική εντολή για απομάκρυνση

Επιστημονικά αδόκιμη και τεχνικά ανέφικτη κρίνεται η πρόταση για μεταφορά των λύκων – Εμπόδιο στις εισαγγελικές πιέσεις βάζει το αρμόδιο όργανο του υπουργείου Περιβάλλοντος
LIFO NEWSROOM
Δίκη για τον θάνατο του 11χρονου στις Σέρρες: Η εισαγγελέας ζητά αναβάθμιση των κατηγοριών σε κακούργημα

Ελλάδα / Δίκη για τον θάνατο του 11χρονου στις Σέρρες: Η εισαγγελέας ζητά αναβάθμιση των κατηγοριών σε κακούργημα

Καταπέλτης η αγόρευση της εισαγγελέως που ζητά παραπομπή στο Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης – Στο εδώλιο 11 κατηγορούμενοι για την τραγωδία στο 9ο Δημοτικό Σχολείο
LIFO NEWSROOM