Εξελίξεις στην υπόθεση της ληστείας μετά φόνου με θύμα την 20χρονη μητέρα, η οποία έπεσε νεκρή στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά δίπλα στο 11 μηνών βρέφος της, φαίνεται πως φέρνουν τα νέα στοιχεία που που έχουν συλλέξει οι Αρχές.

 

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση έχουν στα χέρια τους το σκίτσο ενός εκ των δραστών, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ.


Πρόκειται για το άτομο που ο σύζυγος της 20χρονης έχει περιγράψει ως «κοντό» και το οποίο ο 32χρονος πιλότος είπε στις πρώτες του καταθέσεις ότι είδε, αφού κατά τη διάρκειας της μάχης με τη σύζυγό του έπεσε το προστατευτικό που φορούσε στο πρόσωπό του.

 

Μικραίνει η λίστα των υπόπτων

 

Το σκίτσο δημιουργήθηκε από τις περιγραφές του πιλότου, με τον ίδιο να δηλώνει ότι πλησιάζει πολύ σε αυτό που μπορούσε εκείνος να δει, όντας δεμένος από τους δράστες.

 

Το σημαντικό με το εν λόγω σκίτσο είναι πως μικραίνει τη λίστα των υπόπτων σε 30-35 από τα 150 που είχαν μπει αρχικά στο «μικροσκόπιο.

 

Τα «ορφανά» DNA και τα τρία ύποπτα αυτοκίνητα

 

Παράλληλα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, βρέθηκαν «ορφανά» DNA, τα οποία μέχρι στιγμής δεν έχουν οδηγήσει τους αστυνομικούς σε κάποιο στοιχείο σχετικά με τους δράστες. Την ίδια στιγμή, οι έρευνες εστιάζονται σε τρία ύποπτα οχήματα, τα οποία αποτυπώνονται σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας.