efood: Νέα 24ωρη απεργία διανομέων την Παρασκευή

efood: Νέα 24ωρη απεργία διανομέων την Παρασκευή Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Στα κεντρικά γραφεία της e-food στο Νέο Ηράκλειο κατέληξε η σημερινή μοτοπορεία των εργαζομένων της εταιρείας και άλλων εργαζομένων στο χώρο της διανομής.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις είχαν αποκλείσει την πρόσβαση σε ακτίνα περίπου 100 μέτρων από τα γραφεία, γεγονός που δημιούργησε αρχικά μία μικρή ένταση, χωρίς να δοθεί περαιτέρω έκταση.

efood: Νέα 24ωρη απεργία διανομέων την Παρασκευή Facebook Twitter
EUROKINISSI
efood: Νέα 24ωρη απεργία διανομέων την Παρασκευή Facebook Twitter
EUROKINISSI

Η διοίκηση της εταιρείας δέχτηκε να συναντηθεί με αντιπροσωπεία των εργαζομένων και συγκεκριμένα δύο σωματείων, του Συνδικάτου Επισιτισμού - Τουρισμού και του Σωματείου Βάσης Εργαζομένων Οδηγών Δικύκλου.

efood: Νέα 24ωρη απεργία διανομέων την Παρασκευή Facebook Twitter
EUROKINISSI

   

Μετά την έξοδο τους και αφού μετέφεραν στους παρευρισκόμενους τι ειπώθηκε, πραγματοποιήθηκε γενική συνέλευση και αποφασίστηκε να κλιμακωθούν οι αντιδράσεις με νέα 24ωρη απεργία την Παρασκευή (24/9).

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καιρός: Στους 42°C η μέγιστη θερμοκρασία σήμερα - 196 σταθμοί με μέγιστη τιμή θερμοκρασίας πάνω από 37°C

Ελλάδα / Καιρός: Στους 42°C η μέγιστη θερμοκρασία σήμερα - 196 σταθμοί με μέγιστη τιμή θερμοκρασίας πάνω από 37°C

Για το νομό Αττικής και την πόλη της Αθήνας, αξίζει να σημειωθεί ότι η μέγιστη θερμοκρασία ξεπέρασε και τους 39-40°C, στο ΣΚΑ (40.0°C), στο Ζεφύρι (39.9°C) και στη Σαλαμίνα (39.8°C)
LIFO NEWSROOM
Παλαιό Φάληρο: Έκκληση του Λιμενικού για την ταυτοποίηση του 3χρονου κοριτσιού που βρέθηκε νεκρό

Ελλάδα / Παλαιό Φάληρο: Έκκληση του Λιμενικού για την ταυτοποίηση του 3χρονου κοριτσιού που βρέθηκε νεκρό

«Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό με την ταυτότητα του παιδιού, την οικογένειά του, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που θα μπορούσε να βοηθήσει στην εξιχνίαση του περιστατικού, να επικοινωνήσει άμεσα»
LIFO NEWSROOM
Μεγάλη η φωτιά στη Μεσσηνία - Αναζωπύρωση στην Εύβοια και μήνυμα του 112

Ελλάδα / Μεγάλη η φωτιά στη Μεσσηνία - Αναζωπύρωση στην Εύβοια και μήνυμα του 112

Μεγάλη η καταστροφή στον Αητό Τριφυλλίας, όπου επιχειρούν πάνω από 100 πυροσβέστες - Οι αρχές έχουν εκκενώσει προληπτικά οικισμούς στα Κύθηρα - Εκατοντάδες στρέμματα δασικής έκτασης έχουν καταστραφεί ολοσχερώς στην Εύβοια
LIFO NEWSROOM