ΤΩΡΑ

«e-Λαχαναγορά»: H αγορά του Ρέντη στην ψηφιακή εποχή – Πώς θα γίνονται οι παραγγελίες (βίντεο)

«e-Λαχαναγορά»: H αγορά του Ρέντη στην ψηφιακή εποχή – Πώς θα γίνονται οι παραγγελίες (βίντεο) Facebook Twitter
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ / ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Στην ψηφιακή εποχή εισέρχεται ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ) με την εφαρμογή «e-Λαχαναγορά», η οποία αναφέρεται σε B2B επιχειρήσεις και επαγγελματίες διάφορων κατηγοριών χονδρικού εμπορίου.

Η εκδήλωση παρουσίασης του έργου «e-Λαχαναγορά» πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στο χώρο της Λαχαναγοράς του Ρέντη. 

Πρόκειται για μία εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα και για tablet που σε πρώτη φάση λειτουργίας θα εξυπηρετήσει τους επαγγελματίες του χώρου.

«Εξυπηρετεί ψαράδες, μανάβηδες, χασάπηδες, καταστήματα τροφίμων ή βιομηχανίες που θέλουν να δώσουν την παραγγελία τους στους προμηθευτές μέσα στις κεντρικές αγορές», ανέφερε, μεταξύ άλλων μιλώντας στην ΕΡΤ ο Απόστολος Αποστολάκος, διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ).

Με την εφαρμογή e-Λαχαναγορά παρέχεται η δυνατότητα οι χρήστες της να κάνουν την παραγγελία, να δουν το ιστορικό των παραγγελιών και αναλυτικές πληροφορίες, να αναζητήσουν τις κοντινότερες επιχειρήσεις με ελάχιστη παραγγελία, να κάνουν τις συναλλαγές με κάρτα ή μετρητά, καθώς και να επιλέξουν delivery ή παραλαβή από το κατάστημα.
 

Επιπλέον μέσα από αυτήν μπορεί ο αγοραστής να βρει διαφορετικούς εμπόρους και να επιλέξει μεταξύ διαφορετικών προϊόντων, τιμών, ποιοτήτων, ανέφερε κ. Αποστολάκος.

Ήδη έχουν ανέβει 30 επιχειρήσεις στο σύστημα. Παράλληλα με το φυσικό κατάστημα στο Ρέντη, λειτουργεί και το ψηφιακό κατάστημα. Βασικό στοιχείο για να μπει κάποιος στην πλατφόρμα είναι το ΑΦΜ του, οπότε εξασφαλίζεται ο έλεγχος της ποιότητας των επιχειρήσεων που συμμετέχουν, διευκρίνισε ο κ. Αποστολάκος.

Ελλάδα
0

ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ