Δυστύχημα στη Νέα Ιωνία: 19χρονος πρωταθλητής του Crosscar ο νεκρός

Δυστύχημα στη Νέα Ιωνία: 19χρονος πρωταθλητής του Crosscar ο νεκρός Facebook Twitter
0

Ένας 19χρονος είναι ο νεκρός από το τροχαίο που σημειώθηκε μετά τα μεσάνυχτα στην περιοχή της Νέας Ιωνίας.

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Τακιδέλλη, πρωταθλητή του Crosscar και ανερχόμενο ταλέντο στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, αποχαιρετά τον νεαρό με μία ανάρτηση στο Facebook.

«Καλούς αγώνες στις πίστες του ουρανού Κωνσταντίνε. Το ΑΣΜΑ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ας είναι το τελευταίο θύμα της ασφάλτου» γράφει.

Το τροχαίο

Το δυστύχημα σημειώθηκε λεωφόρο Καποδιστρίου, στη Νέα Ιωνία.

Ο 19χρονος ανασύρθηκε νεκρός από πυροσβέστες στα συντρίμμια Ι.Χ. αυτοκινήτου, ενώ άλλο ένα νεαρό άτομο απεγκλωβίστηκε τραυματισμένο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την έρευνα για το τροχαίο, το αυτοκίνητο κινείτο επί της λεωφόρου Κύμης όταν, για άγνωστο λόγο, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε από γέφυρα στη Λεωφόρο Καποδιστρίου.

Λόγω του τροχαίου, διακόπηκε για λίγη ώρα η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Κύμης, στην έξοδο προς Καποδιστρίου, στο ρεύμα προς τη λεωφόρο Κηφισίας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα: Τι αναμένεται να υποστηρίξουν στις απολογίες τους οι 22χρονοι σήμερα

Ελλάδα / Διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα: Τι αναμένεται να υποστηρίξουν στις απολογίες τους οι 22χρονοι σήμερα

Οι δυο τους αλληλοκατηγορούνται για το ποιος είναι ο φυσικός αυτουργός της διπλής δολοφονίας, του 68χρονου ιδιοκτήτη του κάμπινγκ και του επιστάτη του στη Φοινικούντα
LIFO NEWSROOM