Δολοφονία στο Ρέθυμνο: Ακαριαίος ο θάνατος του 46χρονου - Πού εστιάζουν οι έρευνες

Δολοφονία στο Ρέθυμνο: Ακαριαίος ο θάνατος του 46χρονου - Πού εστιάζουν οι έρευνες Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi / Αρχείου
0

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του ή των δραστών της δολοφονίας ενός 46χρονου άνδρα στην Αρχοντική Ρεθύμνου στην Κρήτη. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, η νεκροψία-νεκροτομή έδειξε ότι το θύμα δέχθηκε πλήξη τον θώρακα και στα άνω άκρα από χόνδρους μακρύκαννου κυνηγετικού πυροβόλου όπλου. Άλλα τραύματα που εντοπίστηκαν ήταν κάταγμα στο ένα άνω άκρο.

Με βάση τα ευρήματα ο 46χρονος δέχθηκε σκάγια για θύρα αγριογούρουνου. Το θύμα πυροβολήθηκε σε απόσταση μικρότερη των 10 μέτρων και τα σκάγια έπληξαν τον πνεύμονα και το μυοκάρδιο, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό του.

Παράλληλα, συνεχίζονται από την ασφάλεια Ρεθύμνου οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών της φονικής ενέδρας. 

Οι έρευνες στρέφονται στον κόσμο της νύχτας, στις επαφές και τις διαφορές που είχε το θύμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν ο 46χρονος είχε απασχολήσει τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ελλάδα / Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ο διακεκριμένος παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού, όπως και η κόρη του, σχολίασε τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν λόγω των μισαναπηρικών στίχων στο νέο τραγούδι του Light
LIFO NEWSROOM
Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Ελλάδα / Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά έναν άνδρα, φερόμενο ως κατασκευαστή του εκρηκτικού μηχανισμού, ο οποίος φέρεται να διέμενε με την 38χρονη σε διαμέρισμα στα Λαδάδικα που είχε νοικιαστεί μέσω Airbnb
LIFO NEWSROOM