Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: SMS και άλλα αποδεικτικά στοιχεία προσκόμισε η 24χρονη

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: SMS και άλλα αποδεικτικά στοιχεία προσκόμισε η 24χρονη Facebook Twitter
0

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση της 24χρονης στην 4η ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, παρουσία ψυχολόγου.

Η νεαρή γυναίκα, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, δεν άλλαξε την αρχική της κατάθεση στην ανακρίτρια, αλλά προσκόμισε sms και άλλα αποδεικτικά στοιχεία που θα διευκολύνουν την έρευνα, όπως σημειώνει το GRTimes.

Ο δικηγόρος της 24χρονης εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για την καθυστέρηση των τοξικολογικών εξετάσεων, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν της είχαν χορηγηθεί ναρκωτικές ουσίες, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα να της κάμψουν τις αντιστάσεις.

Η 24χρονη μετά την κατάθεσή της, παρουσία ψυχολόγου, αποχώρησε χωρίς να κάνει καμία δήλωση στους δημοσιογράφους.

Βιασμός στην Θεσσαλονίκη: Τι ανέφερε ο δικηγόρος της

«Η Γεωργία εμφανίστηκε σήμερα με θάρρος, πάλι μπροστά στην ανακρίτρια και επιβεβαίωσε όσα κτηνώδη βίωσε μέσα στη σουίτα την ημέρα της Πρωτοχρονιάς. Η Γεωργία τα είπε με θάρρος, με το πρόσωπό της ξεσκέπαστο και το κεφάλι της ψηλά. Εμείς επιβεβαιώσαμε όσα η Γεωργία ανέφερε στις προηγούμενες καταθέσεις της και συμπληρωματικά προσκόμισε αποδεικτικά στοιχεία για αυτά που ισχυρίστηκε την προηγούμενη φορά», ανέφερε ο δικηγόρος της, σύμφωνα με το GRTimes.

«Η Γεωργία, ένα παιδί κάθε μέσης ελληνικής οικογένειας, ένας άνθρωπος δικός μας, βγήκε με το πρόσωπο ανοιχτό και έδωσε τη δυνατότητα να την κρίνει όλος ο κόσμος. Όσον αφορά στο τι λέει ο καταγγελλόμενος και κατηγορούμενος, νομίζω ότι θα πρέπει να κάνει το ίδιο (σ.σ. να βγει κι εκείνος με το πρόσωπό του) για να υποστεί την ίδια κριτική», απάντησε ο δικηγόρος της 24χρονης, ερωτηθείς σχετικά με όσα υποστήριξε με δήλωσή του ο 27χρονος κατηγορούμενος.

Με πληροφορίες GRTimes

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΒΡΟΣ

Ρεπορτάζ / O Έβρος μετά: Οι κάτοικοι και η ευρύτερη περιοχή μετά τις φωτιές του Αυγούστου

Περιουσίες χάθηκαν, παραγωγές κάηκαν και μια ανυπολόγιστη οικολογική καταστροφή σημειώθηκε στον Έβρο, με τους κατοίκους να αισθάνονται πως ήδη η υπόλοιπη χώρα τούς έχει ξεχάσει.
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΣΚΟΥΝΤΑΣ